Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


gratisdesign #1Har lagd et nytt gratisdesign nå hvor du headeren må være 1150 x 600, noe som også står på headeren jeg har plassert inn fra før av (Trenger du hjelp til å bytte header så bare spør). Bildene skal lastes opp i 900px, altså like store som jeg har de. Men dette er viktig - dere ser kansje at inni kodene så er det noen smilyer, teksten for de er egentlig < p, bare sammensatt. For meg så går det ikke an å vise hvordan pga jeg bruker smilyer i innleggene. Skulle det være vanskelig å forstå hva jeg mener, så spør meg. 

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Kodene til stilsettet finner dere her, maler-forsider her, maler-innlegg her, maler-kategori her, maler-arkiv her
  46 kommentarer på "gratisdesign #1"
Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits