Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


gratisdesign #2Tok meg tid til å lage et nytt design igjen, bildene skal fortsatt lastes opp i 900px, og headern skal være i størrelsen 1150 x 305 :) 

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Flere som har nevnt at dette kan ligne på mlp.blogg.no sine gratisdesign, og jeg skjønner at det kan virke som jeg har brukt grunnkoder fra henne, men jeg har aldri vært innom bloggen hennes før nå som jeg har blitt anklaget for dette. Jeg håper dere tror meg, synes det er døds kjipt å bli anklaget for noe jeg ikke har gjort. Jeg bruker mitt eget design for å gjøre det lettere å lage nye - noe jeg har lagd fra bunn av selv, og designet jeg har laget her er inspirert fra Maria Sanni :-) 

Kodene til stilsettet finner dere her, maler-forsider her, maler-innlegg her, maler-kategori her, maler-arkiv her
  119 kommentarer på "gratisdesign #2"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits