Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


gratisdesign #3Da har jeg lagd et nytt design igjen. Har fått noen etterspørsler om jeg kan gjøre det litt annerledes denne gangen. Så nå skal bildene lastes opp i 800px, og headern skal være i størrelsen 1050 x 500. Profilbildet må være minst 170 i bredden
  Men dette er viktig - dere ser kansje at inni kodene så er det noen smilyer, teksten for de er egentlig < p, bare sammensatt, eneste du trenger å gjøre er å bytte om smilyen til en "p". For meg så går det ikke an å vise hvordan pga jeg bruker smilyer i innleggene. Skulle det være vanskelig å forstå hva jeg mener, så spør meg. 

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Flere som har nevnt at mine design kan ligne på mlp.blogg.no sine gratisdesign, og jeg skjønner at det kan virke som jeg har brukt grunnkoder fra henne, men jeg har da ikke kopiert fra hun. Jeg håper dere tror meg, synes det er døds kjipt å bli anklaget for noe jeg ikke har gjort. Jeg bruker mitt eget design for å gjøre det lettere å lage nye - noe jeg har lagd fra bunn av selv.

Kodene til stilsettet finner dere her, maler-forsider her, maler-innlegg her, maler-kategori her, maler-arkiv her
  55 kommentarer på "gratisdesign #3"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits