Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


summer traveling

I helgen til nå har jeg hatt overnattingsbesøk og vært i byen med en venninne, så har ikke hatt så mye tid til bloggen. Jeg er egentlig ganske travel tiden fremover.. Er så mye man må rekke før skolestart! Har flere jeg skal møte i løpet av de neste dagene, og så går turen til Gøteborg! Åå, som jeg gleder meg til å komme tilbake dit igjen! Men tenk på det. Nå er det bare 9 dager til skolen begynner igjen.. Spesielt spennende for oss som starter på videregående! Kjenner jeg både gruer og gleder meg litt, haha :)

Minner også om at jeg trekker vinneren til en personlig almanakk imorgen da. Er du ikke med fra før så kan du gjerne melde deg på konkurransen her. Håper alle har en fortsatt fin helg! Skal du noe du ser frem til før skolen starter igjen? Gleder du deg til skolestart?
  33 kommentarer på "summer traveling"Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits