Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


back to schoolSelv om det er en stund til før man begynner med varme ullskjerf, boots og tykke genskere så har iallefall jeg begynte å tenke på å investere i litt nye klær som jeg kan bruke når den tiden kommer. Jeg er egentlig døds lei av norsk vinter, og jeg føler aldri at det er noe jeg kan ha på meg som både ser bra ut og holder meg varm. Flere av dere kjenner dere sikkert igjen i den situasjonen. Du står opp om morgenen og finner ingenting å matche..

Iår skal jeg ihvertfall kjøpe noen nye overdeler, noen døds kule boots og en fin kåpe. Har også sett litt på de nye fargene som Acne Canada skjerfet kommer i, skal definitivt skaffe meg et eller to av de også. Ny veske som er stor nok til å bruke til skole er også noe jeg må tenke på å investere i! Nå er det jo heldigvis bare noen dager til jeg skal til Gøteborg. Gleder meg så til å fly rundt der å bare handle og drikke frappecino! Haha :D Du finner alle plaggene og detaljene til antrekket til venstre her, og det til høyre her.

  24 kommentarer på "back to school"


Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits