Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


relaxing thursday

Dagen idag har vært ganske avslappet. Dro på skolen til vanlig tid for å hente noen bøker og litt sånn, deretter så dro jeg hjem og så har jeg bare slappet av og gjort litt lekser. Det er så utrolig deilig med noen sånne dager innimellom, spesielt når det går mot slutten av en skoleuke! Er dere ikke enige? Nå skal jeg fortsette å lese litt på naturfagen, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Håper alle får en fin dag videre :-)

Vil dere forresten ha et lite kostholdstips? Ut i fra hva jeg har hørt og vet, så kan blåbær hjelpe deg med å redusere magefettet. (Itillegg til at de har ekstremt mange andre fordeler, som at de blant annet hjelper mot hjerte- og karsykdommer.) Er det ønskelig så kan jeg starte å blogge litt mer om mine tips til et sunnere kosthold igjen!
  27 kommentarer på "relaxing thursday"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits