Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


my favorite cosmetics for skin & lips

1. Estèe Lauder Daycream: Denne er en muligens min absolutte favoritt ansiktskrem. Denne holder huden fri for bakterier og er oljefri, noe som lønner seg om man sliter med litt fethud og urenheter. Kremen gjør huden min vanvittig myk og jeg får mye mindre urenheter etter å ha påført denne. Kan bestilles her.

2. Shiseido matifying powder "foundation": Dette pudderet funker så og si som en foundation/brunkrem. Hvis jeg vil dekke til skinnende/gyllende punker i ansiktet så pleier jeg alltid å bruke denne. Jeg legger den alltid i T-sonen eller på urenheter etter å ha påført foundation. Dette er også oljefritt. Kan bestilles her.

3. Chanel Hydra Beauty Serum: Dette har jeg merket med feil navn. Det som er skrevet her, og ikke på bildet, er det det egentlig heter. Jeg elsker dette serumet. Det fungerer på en måte som en fuktighetskrem. Det fjerner bakterier og urenheter i huden, og du vil merke forskjell allerede dagen etter at du har påført det. Du kan lese mer om det her.

4. Clinique 7 days scrub cream: Denne skrubben funker så utrolig bra! Jeg har prøvd mange forskjellige skrubber, men denne virkelig fjerner urenheter med en gang. Denne anbefales på det sterkeste! Les mer om den her.

5. Yves Saint Laurent - Rouge Volupté 9: Denne leppestiften er helt klart favoritten min. Jeg kjøpte denne for over ett år siden og jeg bruker den utrolig ofte, og alikevel så har den holdt seg utrolig lenge.  YSL leppestifter overgår alt. De lukter godt, de tørkes ikke ut på leppene og fargene er super fine!

6. Clarins Instant Light - 01 Shimmering Rose: Leter du etter en god lipgloss som verken er for mye eller for lite? Desidert min favoritt av lipglosser! Denne er så behagelig å ha på leppene, og er perfekt til både hverdags og litt mere formelle anledninger. Rett og slett så enkelt.

7. Diorskin Nude - 030: Denne foundationen er perfekt for deg med fet- eller kombinerthud. Den er luftig og dekker utrolig bra. Jeg anbefaler å teste ut denne, eller andre foundations fra Dior. Er det noe Dior er ekstra gode på så må det være foundation og hudprodukter.

8. Clarins foundation brush: Har du ikke en foundationkost er det absolutt noe å investere i. Jeg foretrekker mye heller en kost fremfor svamp. Det både dekker bedre og er du flink til å rense foundationkosten din vil det føre til mindre urenheter. 

9. Guerlains Terracotta Bronzer - blondes 02/ brunettes 03: Jeg oppdaget dette pudderet da jeg fikk det i en goodiebag rett før sommeren, og det har blitt min favoritt. Det er et av de dyrere pudderene på markedet, men absolutt det beste! Jeg er avhengig av dette. På bildet under kan dere se forskjellen på fargen 02 og 03.

Jeg har fått noen forespørsler på om jeg kunne legge ut et innlegg om mine hudprodukter, min favoritt sminke, leppestifter osv. Så derfor tenkte jeg å mixe sammen et innlegg om hvilke produkter jeg bruker til huden min og leppene mine ettersom den kalde tiden snart slår inn for fullt. Da er det helt klart godt å ha noen produkter som "beskytter" huden mot vintertemperaturen. Disse produktene har jeg blitt helt avhengig av ettersom jeg er en av de som sliter smått med uren hud, og for meg så funker alle utrolig bra. Bruker du noen av de samme produktene? Del gjerne deres egen erfaring!
  23 kommentarer på "my favorite cosmetics for skin & lips"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits