Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


julegavetips til under femhundrelappen

TIL EN VENNINNE, SØSTER, KUSINE ETC.
Jeg sliter alltid med å finne ut hva jeg skal kjøpe i julegave til enten venniner, familie, søsken.. you name it. Folk generelt. Det kommer ikke til å være et problem nå lenger! Jeg synes også det er utrolig vanskelig å holde seg til en rimelig pris, men iår derimot har jeg fått planlagt litt bedre. Mesteparten av produktene på bildet
under ligger på rundt 200-300kr, eller mindre. Vesken, klokken og hånd-stativet får du kjøpt hos Asos. Sminke, armtilbehør eller smykker synes jeg er en fin ting å gi bort, spesielt til oss jenter som er glade i å pynte oss, vi kan aldri få nok av tilbehør og detaljer. Eller for de som ikke er så veldig glade i å pynte seg å slikt så er det vel koselig å få noe håndlagd, bildekollasjer eller noe lignende, det synes vel de fleste er koselig å få uansett!


TIL EN VENN, BROR, FETTER ETC.
Mye av dette funker også som gave til kjæresten synes jeg, helt klart. Enkle ting som klokker, slips eller belter er veldig fint å gi bort, eller kanskje det bare er tilbehøret til en skjorte du har kjøpt i gave? Ønsker du å gi kjæresten din noe mer eller som er litt mer spesielt så synes jeg opplevelser kan være veldig koselig å gi - altså en tur til et spahotell, tur til London, Paris osv.

TIL FORELDRE, TANTER OG ONKLER 
Hvert år har jeg kjøpt en gave til hver av foreldrene mine, som øredobber, slips og sånn. Dette året tror jeg at jeg skal kjøpe en gave som er til begge. Jeg tenker kanskje et nytt fat eller noen nye vinglass, kanskje noen øser eller former funker alltid. Er det noe dere mangler på kjøkkenet, eller som foreldrene dine har ønsket seg over lengre tid så er det en god anledning å få skaffet det nå. Vil du gi dem noe morsomt, men som samtidig funker til matlaging og alt annet så synes jeg Enklere Liv har mye morsomme ting som funker bra som julegave.

TIL BESTEFORELDRE ELLER OLDEFORELDRE
Album eller en hjemmelaget ting setter alle eldre i familien pris på. Bruk noen timer og stæsj opp et album med fine bilder, pynt med noen blomster eller lignende fra en hobby-butikk og sett noen småe kommentarer her og der så vil besteforeldrene dine få verdens fineste julegave! 

Lykke til med gaveinnkjøp!
  10 kommentarer på "julegavetips til under femhundrelappen"
Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits