Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


new in from SheinsideKåpen & kjolen er fra Sheinside. Her kan du finne kåpen. Her kan du finne kjolen. Du kan også trykke på bildene for å komme til plaggene.

Også kåpen jeg har på meg i dette innlegget fikk jeg tilsendt samtidig. Jeg er kjempe fornøyd med alle plaggene! Det eneste som skuffet litt var lengden på kjolen. Den er alt for kort til å kunne brukes etter min mening, men allikevel er den så fin så håper på å finne en løsning som gjør at jeg kan bruke den.. Kjolen er liten størrelsen, vanligvis bruker jeg small eller mindre, men her trengte jeg medium. Når det gjelder de to kåpene så er de helt perfekte i størrelse. Den hvite er kanskje litt for tynn til å kunne brukes ute midt på vinteren, men jeg gleder meg til å kunne matche den når temperaturen blir litt mildere!

// Sponset
  31 kommentarer på "new in from Sheinside"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits