Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


lash extensions - eiktoppen hud & helse

Image and video hosting by TinyPic

På tirsdag var jeg hos Eiktoppen - hud & helse for å bli påsatt lange, fine øyevipper. Jeg har hatt de på i over to døgn nå, og jeg er utrolig fornøyd med dem! Det har vært så utrolig deilig å våkne disse morningene og være så og si ferdig sminket og klar for skole. Absolutt å anbefale! På bildene med vippeextension er jeg så og si helt sminkefri, det eneste jeg har på er litt øyenbrynsfarge.

Jeg fikk påsatt fullt sett med lengden 12-14mm som er de lengste øyevippene du får hos Eiktoppen, noe som koster 1400kr. Vanligvis tar det 1-2 timer, men for meg tok det knapt 1 time. Når man først har startet med vippeextensions er det mest sannsynelig noe man vil fortsette med, i hvertfall i mitt tilfelle. Prisen for påfyll er på 400-550kr, alt ut ifra om du ønsker nytt påfyll etter to, tre eller fire uker - og hvor lang tid behandlingen vil ta. Etter min mening er dette veldig gode priser iforhold til mange andre klinikker som har vippeextensions-behandlinger, hvor prisen kan ligge på rundt f.eks 2000kr for første gang og 800kr for påfyll. Dere kan finne mere info om vippeextensions hos Eiktoppen her

Image and video hosting by TinyPic

Eiktoppen - hud & helse er en av Tønsbergs skjønnhets/spa-klinikker med hyggelige ansatte som har god erfaring i det dem gjør. Ikke bare setter de på vippeextensions, de har et bredt utvalg av forskjellig behandlinger! Blant annet legger de negler, de har ansikts- og kroppsbehandlinger, brynextensions og mye mer! På facebooksiden dems kan du se før og etter bilder av andre resultater, også holde deg oppdatert på nyheter. Det hender at de også trenger personer til å være modeller for en behandling, med andre ord så kan du få en behandling gratis - følg dem på facebook her, eller trykk her for å komme til hjemmesiden dems.

Image and video hosting by TinyPic

Har dere flere spørmsål angående vippeextensions så er det bare å spørre! Jeg kan godt lage et litt mer utdypende innlegg senere.

// sponset behandling
  19 kommentarer på "lash extensions - eiktoppen hud & helse"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits