Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


spring has arrived

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Igår var jeg i Oslo for å få påsatt tape extensions hos Kalisi.no // @Kalisiskandinavia på instagram. Jeg ønsket ikke å få noe særlig mere lengde på det, i og med at håret mitt er relativt langt fra før av. Men jeg ville gjerne ha litt mere tykkelse i det, og WAW, for en forskjell! Håret mitt er blitt mye tykkere, og jeg er super fornøyd med resultatet ♥ Jeg tenker ikke å skrive så mye om tape extensions akkurat i dette innlegget, men heller legge ut et senere der jeg forteller litt om all info om det.

Etter at jeg hadde ordnet håret igår dro jeg hjem igjen for å feire bestevenninnen min sin 17års dag med mange gode venner, noe som første til at jeg idag kun har slappet av, haha! Ettersom det er søndag og vi har hatt fri så tok jeg meg tid til å lage litt god frokost! Jeg elsker slike dager, spesielt når solen skinner i tillegg! Hva har du gjort idag?
  23 kommentarer på "spring has arrived"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits