Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


fordeler & ulemper: vippeextensions

Igjen er vippene fikset hos de dyktigste jentene jeg vet om! Jentene på Eiktoppen - hud og helse utfører alle mine behandlinger like flott hver gang ♥  Fikk endelig renset det ordentlig så alt av eldre vipper er blitt fjernet, og helt nye er blitt satt på! Denne gangen ser dere ordentlig hvordan 10-12mm vipper ser ut. På innlegget jeg har lagt ut litt tidligere har jeg hatt en blanding av 10-12 og 12-14mm pga jeg bestemte meg for å bytte til et hakk kortere. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vippene ser ut nå. Med lengden 10-12mm ser de mer naturlig ut, og de er lettere å stelle.


FORDELER

    ◊  Sparing av tid       ◊  Komfertabel sminkefri    ◊  Pent resultat - helt annen effekt enn mascara

ULEMPER

    ◊ Vedlikehold  ◊  Oljefrie kosmetikk- og ansiktsprodukter    ◊ Hensyn / påpasselig

Det har sine fordeler og ulemper med å ha vipper, men selv velger jeg å beholde de. Jeg har hatt vipper såpass lenge nå at jeg har blitt avhengig av det. Det forandrer jo litt. Jeg f.eks. sparer veldig mye tid på å ha det, når jeg før kunne bruke rundt 10-20min på bare øyensminken da jeg alltid brukte dipliner - noe jeg faktisk ikke lenger har bruk for. Har testet dipliner med vippeextensions, og for meg blir det bare i overkant for mye. Vippene markerer øyet veldig tydelig.

Noe annet som gjør meg positiv til vippeextensions er det at jeg føler meg mer komfertabel med å gå sminkefri. Dette var noe jeg aldri gjorde før om jeg skulle ut av huset, i hvert fall veldig sjelden. Er man som meg, og føler seg litt naken uten sminke er vippeextensions helt perfekt! Absolutt en liten selvtillitsboost

Ulempene ved vippeextensions gjaldt kun i starten for min del. Jeg slet med å få renset ansiktet og huden ordentlig - pga man må være litt påpasselig for at vippene skal holde seg så best som mulig. Jeg var vant til å skylde hele ansiktet i vann, inklusiv øynene. Da jeg fortsatte med denne rutinen etter å ha satt på vipper falt vippene lettere av. Det kan føles som et problem i starten, men nå som jeg har hatt vippeextensions så lenge så har jeg funnet andre løsninger. Jeg skylder ansiktet som vanlig, men unngår så klart å få noe på vippene, så bruker jeg heller q-tips til å rense godt rundt og innerst ved kanten på vippene. Da holder gjerne vippene mine seg i 3-4 uker.


Lik Eiktoppen - hud & helse på facebook og se bilde av andre resultater HER.
Eller klikk dere inn på nettsiden dems og les mer om de forskjellige behandlingene de utfører - HER.Idag har jeg forresten vært modell for noe nytt som snart lanseres hos Eiktoppen. 
Dere som har interesse for negldesign kommer helt klart til å digge det! Gleder meg til å vise dere resultatet ♥

// sponset behandling
  13 kommentarer på "fordeler & ulemper: vippeextensions"Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits