Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


gratisdesign #7

For dere som har fulgt meg fra starten av så husker dere kanskje at jeg hadde en periode der jeg satt sammen et par gratisdesign. Det var en suksess, og gratisdesignene mine har blitt mye brukt i ettertid - Noe jeg både er stolt over og takknemmelig for ♥ Det var et design jeg aldri delte med dere, ettersom det er designet jeg har brukt på min egen blogg i lang tid. Etter nesten 2 hele år tenkte jeg nå å bytte ut mitt eget design, og jeg vil derfor dele mitt tidligere med dere. Designet er veldig simpelt, og gjør det derfor veldig passende til mange blogger. Designet er avbildet under. Under bildet finner du kodene. Håper det faller i smak! 

Bildene i innleggene skal lastes opp i 900px. Det er ingen header, men mulighet for å sette det inn om du finner de riktige kodene. Dette kan jeg godt vise i en video om det vil være ønskelig. Profilbildet må lastes opp med 170 i bredden  Vet du ikke hvordan du setter inn header og profilbilde kan dere se det på en video her.

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Er det ønskelig så tenkte jeg å forsøke meg på nye gratisdesign igjen. Veldig gøy at så mange vil bruke de jeg har lagd tidligere! Fint om dere kommer med forslag til hvordan design dere ønsker. Som med eller uten sidebar, eller header. Midstilt eller sidestilt overskrift. Osv, osv.
 Kodene til stilsettet finner dere her, forsiden her, innlegg her, kategori her, arkiv her.

  10 kommentarer på "gratisdesign #7"
Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits