Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


gratisdesign #8Kodene til stilsettet finner dere 
her, forsiden her, innlegg her, kategori her, arkiv her.


Designet jeg la ut for ikke så lenge siden ble godt likt, og jeg har fått spørsmål om jeg  kan legge ut fler. Det setter jeg veldig pris på - Jeg synes det er kjempe stas at dere liker designene mine! Denne gangen forsøkte jeg meg på noe litt annet enn, noe som ligner mer mitt eget design. Dette er midtstilt og gjør at man får mer fokus på bildene. Dette varier også veldig fra de andre designene jeg har laget - mitt første uten sidebar, men med meny under headeren. Jeg håper dere vil like det!

Bildene i innleggene skal lastes opp i 900px  Som dere ser skal headeren være 900 i bredden - høyden har ingenting å si. Vet du ikke hvordan du setter inn header kan dere se det på en video her. Kategori og Arkiv har drop down meny. 

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Er det ønskelig så vil jeg forsette å lage gratisdesign. Fint om dere kommer med forslag til hvordan design dere ønsker. Som med eller uten sidebar, eller header. Midstilt eller sidestilt overskrift. Osv, osv.
  27 kommentarer på "gratisdesign #8"

Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits