Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


white with a golden twist

Shellac har blitt veldig populært de siste årene både blant unge og eldre, og jeg er så heldig at jeg endelig har fått prøve det ut! Jeg hadde en periode i slutten av ifjor hvor jeg prøvde ut akrylnegler - det vil si at gelenegler eller -neglelakk vil bli formet og støpet på din egne negler. Altså forlengelse. Noe som kan tære veldig på dine egne negler, i hvert fall etter egen erfaring. Jeg har selv alltid hatt lange og sterke negler, men etter å ha lagt på gellac/akrylnegler så ble de veldig slitt. De ble myke, og hadde lett for å brekke. 

Forskjellen på akryl og shellac er at shellac fungerer mer som en vanlig neglelakk, men som sitter på i 2-3 uker og holder seg blank under hele perioden. Shellac fungerer ikke til å støpe negler, men fungerer som et skjold på dine egne. Det styrker neglene. For meg er dette perfekt etter at jeg hadde akrylnegler i november! Endelig kan jeg få styrket mine egne negler, og ha naturlig lange igjen. Det blir som en vane på en måte, fler som kjenner seg igjen? Når man først er vant til lange negler er det så upraktisk med korte.

Forrige uke dro jeg inn til Beauty Medical Care i Tønsberg hvor flinke Cecilie ordnet neglene mine. En uke etterpå så ser fortsatt neglene like fine ut! Shellacen har ikke flasset av, og i tillegg har den holdt seg blank - Jeg er super fornøyd! Jeg gleder meg til å vise dere flere resulateter av shellacen ved senere anledninger ♥

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. 

Ser dere forresten at vippene mine har blitt kortere? BMC har nå blitt min faste salong, og jeg har nå fjernet de andre vippene og lagt på nye - noe som førte til et mer naturlig resultat. Kommer et mer utdypende innlegg om det senere!


// sponset behandling
  14 kommentarer på "white with a golden twist"
Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits