Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


contrazt

Igår var jeg igjen inne for å fikse neglene mine hos Beauty Medical Care. Bestemte meg for å gå for det stikke motsatte av den hvite neglelakken jeg alltids har brukt, så da ble det svart - noe jeg aldri har hatt tidligere, men som jeg føler meg veldig fornøyd med! Etter å ha sett utallige toppbloggere med svarte negler måtte jeg nesten prøve det ut selv. Fordelen her er at neglene også vil holde seg like fine sånn i lengden, mens med andre farger, som blant annet hvit, så vil lakken bli misfarget å se nærmest litt møkkete ut etter en ukes tid.. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med resultatet av de sorte neglene ♥ Gjør liksom antrekk litt mer edgy, absolutt noe jeg kan venne meg til!

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. Prisoversikt → her.
  16 kommentarer på "contrazt"


Legg igjen en kommentar:

Name:
Remember me
E-mail:

Blog / URL:

Comment:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
Design laget av Julie Viktoria
hits