Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


reminder

Vil bare minne om at jeg har byttet bloggportal. Jeg ser at det forsatt er flere innom her, og legger igjen kommentarer. Jeg blogger nå på julieviktoria.femelle.no. Håper dere vil følge meg videre der! Trykk på bildene for å komme til den nye bloggen min. Følg meg gjerne via den nye facebooksiden min her. 

coffee o'clock

Top Sheinside here ↔ Shorts Lookbookstore 
pink morning


latest

→ julieviktoria @ instagram ←
→ julieviktoria @ instagram ←
→ julieviktoria @ instagram ←

marble interior


Marmor blir mer og mer populært med tiden, og jeg blir bare mer og mer forelsket i det. Hvor fint er det ikke? Skulle gjerne hatt alle møblene mine i hvitt og marmor. Har dere sett de flotte marmor-bordene, med glassplater på? Aaah, de er døds fine. Det er ingen tvil om hva som står på julens ønskeliste i hvert fall! Hehe. 

Macbook-skinnet har jeg designet selv hos Caseapp. Det koster 299kr, og det finnes mange andre type skins eller deksler for iPhone, HTC og Samsung og mer. Det er også mulighet til å lage et skin til en vanlig laptop, også for iPod og iPad. Prisene er veldig gode spør du meg! Selv venter jeg på iPhone 6 nå, og om jeg skal ha et deksel, vet jeg allerede hvordan det skal se ut! Design ditt eget deksel eller skin her
since last time


.... har jeg spist mye, mye sushi. Vært ofte i Oslo. Drukket mye kaffe, for ikke å glemme vin. Det har blitt utallige mange vin- og jentekvelder. Shoppet litt, og forberedet meg på høst og skolestart. Alikevel klarer jeg ikke slippe helt taket på sommerferien, andre som har samme problem?
det-nye-jenta 2014


Igår hastet en venninne og jeg oss inn til Oslo i ti-tiden fordi jeg ble tatt ut til casting i Det-Nye-Jenta 2014, noe jeg heller ikke har fortalt dere! 40 jenter ble trukket ut av alle påmeldte jenter, og har blitt filmet og intervjuet av juryen for at de skulle plukke ut sine favoritter der igjen. Det var en utrolig morsom dag, som jeg antageligvis ikke kommer til å glemme med det første ♥ Spennende og koselig å møte og bli kjent med så mange andre flotte jenter! Hvem som gikk videre og ble juryens favoritter kan dere se på TV2 Bliss i høst. 
inglot cosmetics

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her bruker jeg den burgunder fargede glitter øyenskyggen, gellineren blandet med Duraline for å få en skarpere strek, highlighteren, undermakeup base og leppestiften fra Inglot itillegg til andre kosmetikkprodukter fra andre merker.

Image and video hosting by TinyPic

Idag mottok jeg en liten pakke med flotte produkter fra Inglot som er en kjent butikk verdensbasis, men som i høst åpnet sine første butikker i Oslo og Kristiansand, og i januar en norsk nettbutikk. Jeg hadde selv ikke hørt om merket før da jeg gikk forbi en butikk i New York, og nå nylig ble kontaktet av den norske butikken - Det er jeg super glad for, for dette merket viste seg å være et utrolig fint! Jeg er kjempe fornøyd med produktene jeg har fått prøvd ut til nå, og jeg gleder meg til å vise dere mer av det ettersom jeg har fått litt mer erfaring med det også. Senere vil jeg holde en konkurranse i samarbeid med Inglot - er du interessert i sminke i topp kvalitet som tar avstand fra dyretesting vil dette være perfekt for deg! 

Gelliner her Duraline her Highlighter her Lys øyenskygge her Burgunder øyenskygge her Leppestift her Undermakeup base her Makeup brush her

// sponset
USA through my iPhone

Koser meg sååå mye i New York! Dagene går så fort her så det har blitt lite tid til å blogge noe tidligere. Skal hjem allerede idag, men har heldigvis hele dagen til å vandre gjennom NYs gater før jeg setter meg på flyet hjem! Kjenner det skal bli deilig å komme hjem også, blir utrolig sliten etter dagene her.
spring has arrived

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Igår var jeg i Oslo for å få påsatt tape extensions hos Kalisi.no // @Kalisiskandinavia på instagram. Jeg ønsket ikke å få noe særlig mere lengde på det, i og med at håret mitt er relativt langt fra før av. Men jeg ville gjerne ha litt mere tykkelse i det, og WAW, for en forskjell! Håret mitt er blitt mye tykkere, og jeg er super fornøyd med resultatet ♥ Jeg tenker ikke å skrive så mye om tape extensions akkurat i dette innlegget, men heller legge ut et senere der jeg forteller litt om all info om det.

Etter at jeg hadde ordnet håret igår dro jeg hjem igjen for å feire bestevenninnen min sin 17års dag med mange gode venner, noe som første til at jeg idag kun har slappet av, haha! Ettersom det er søndag og vi har hatt fri så tok jeg meg tid til å lage litt god frokost! Jeg elsker slike dager, spesielt når solen skinner i tillegg! Hva har du gjort idag?
sneak peek: new in from lookbookstore.co

Rakk ikke ta ordentlig bilder idag så skal prøve å få gjort det iløpet av noen dager. Er helt forelsket i plaggene jeg fikk tilsendt, gleder meg til å vise dere de! Link til kjolen her.
MoYou nails - lady set


Igår mottokk jeg en pakke fra Hamleys - en butikk hos Steen & Strøm i Oslo. Pakken inneholdt dette neglsettet som er fra MoYou Nails og heter Lady Set. Med settet så får man tre forskjellig neglelakker, en stempelpute, en skrapeplate + 4 plater med forskjellig mønster (to av dem kan dere se på det nederste bildet). Man får også en liten bruksanvising med. Settet fungerer på den måten at du velger en farge som du stryker over det mønsteret du vil ha. Du skraper bort det som ikke skal være på platen slik at kun selve mønsteret vil være dekket med neglelakk. Deretter setter du stempelputen over slik at den fanger opp mønsteret, og så stempler du det på den neglen du vil ha mønsteret på. Slik kan du designe neglene dine med ulike mønstere og prints akkurat som du vil ha det.

Det er sikkert avansert å forstå med skriftlig forklaring, derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en video til dere senere hvor jeg viser hvordan man anvender settet. I mellomtiden kan dere ta en titt på denne for å få et bedre innblikk på hvordan det fungerer. Synes du dette virker interessant kan du også finne en hel del fler videoer i forskjellig vanskelighetsgrader på youtube.

For dere som selv kunne tenkt dere et sett som dette, så har jeg den gode nyheten at jeg har blitt tilbydd å holde en konkurranse, som jeg tenker å holde senere, hvor jeg plukker ut en vinner som får akkurat et slikt sett. Høres en video interessant ut? Kunne du tenkt deg å vinne et sett fra MoYou nails? 

 Lik gjerne Hamleys på facebook her.                                                                                                                                                          // Reklame
days like these

Jeg har vært syk siden fredag nå, og jeg er så lei... Det er garantert noe av det verste med vinter, å bli syk. Fordelen er jo at man får litt ekstra med pause fra skolen, men alikevel så føles det ikke riktig. Håper på å bli frisk snart. Har så og si levd på paracet, tamiflu og halspastiller disse dagene. Andre enn meg som er dårlig?
yesterday's

Lue F W S S Kåpe Sheinside (her) Skjerf Acne Veske Michael Kors Bukse Cubus Topp Bik Bok Sko Asos (her)
a day in Oslo

Idag har jeg tilbrakt dagen med venninnen min i Oslo. Vi bestemte oss for å dra inn siden det alltid er så mange gode tilbud i romjulen. Etter 6 timer i Oslo er jeg helt utslitt, innkjøpens bildene kommer derfor imorgen. På tross av at været har vært helt elendig har turen vært kjempe fin, jeg har ihvertfall kost meg veldig! I og med at været har vært så dårlig tok jeg dessverre ingen bilder med kameraet heller.. Tror det blir en tur til Oslo iløpet av ferien. Tar med meg kameraet og krysser fingrene for at været er bedre da   Fler som har benyttet seg av romjulssalget?
salg hos uselect.no

Uselect er en norsk nettbutikk som selger produkter som armebånd, ringer, smykker og mer til en rimelig pris. Uselect.no har akkurat startet opp og nettbutikken er enda under utvikling, og det vil komme flere produkter i også andre kategorier etterhvert. I sammenheng med black friday & cyber monday vil det bli blant annet gode priser og fri frakt hos Uselect fra 29. - 31. november! Produktene er av god kvalitet og frakten er trygg! Du kan like Uselect på facebook her

Idag 29. november har nettbutikken blitt lansert, og Uselect og flere andre norske nettbutikker er de første til å prøve ut Nordens største e-handel, som også ble lansert idag. For de som ikke vet helt hva dette går ut på, er Nordens e-handel i sammeheng med det Amerikanse konseptet - black friday & cyber monday. Cyber monday er den første mandagen etter "thanksgiving" i USA som er 28 - 29.nov. Denne dagen har blitt en av de største e-handels dagen i året. 

Her er noen av mine favoritter fra Uselect:


1. her 2. her 3. her


1. her 2. her 3. her

// Sponset
julegavetips til under femhundrelappen

TIL EN VENNINNE, SØSTER, KUSINE ETC.
Jeg sliter alltid med å finne ut hva jeg skal kjøpe i julegave til enten venniner, familie, søsken.. you name it. Folk generelt. Det kommer ikke til å være et problem nå lenger! Jeg synes også det er utrolig vanskelig å holde seg til en rimelig pris, men iår derimot har jeg fått planlagt litt bedre. Mesteparten av produktene på bildet
under ligger på rundt 200-300kr, eller mindre. Vesken, klokken og hånd-stativet får du kjøpt hos Asos. Sminke, armtilbehør eller smykker synes jeg er en fin ting å gi bort, spesielt til oss jenter som er glade i å pynte oss, vi kan aldri få nok av tilbehør og detaljer. Eller for de som ikke er så veldig glade i å pynte seg å slikt så er det vel koselig å få noe håndlagd, bildekollasjer eller noe lignende, det synes vel de fleste er koselig å få uansett!


TIL EN VENN, BROR, FETTER ETC.
Mye av dette funker også som gave til kjæresten synes jeg, helt klart. Enkle ting som klokker, slips eller belter er veldig fint å gi bort, eller kanskje det bare er tilbehøret til en skjorte du har kjøpt i gave? Ønsker du å gi kjæresten din noe mer eller som er litt mer spesielt så synes jeg opplevelser kan være veldig koselig å gi - altså en tur til et spahotell, tur til London, Paris osv.

TIL FORELDRE, TANTER OG ONKLER 
Hvert år har jeg kjøpt en gave til hver av foreldrene mine, som øredobber, slips og sånn. Dette året tror jeg at jeg skal kjøpe en gave som er til begge. Jeg tenker kanskje et nytt fat eller noen nye vinglass, kanskje noen øser eller former funker alltid. Er det noe dere mangler på kjøkkenet, eller som foreldrene dine har ønsket seg over lengre tid så er det en god anledning å få skaffet det nå. Vil du gi dem noe morsomt, men som samtidig funker til matlaging og alt annet så synes jeg Enklere Liv har mye morsomme ting som funker bra som julegave.

TIL BESTEFORELDRE ELLER OLDEFORELDRE
Album eller en hjemmelaget ting setter alle eldre i familien pris på. Bruk noen timer og stæsj opp et album med fine bilder, pynt med noen blomster eller lignende fra en hobby-butikk og sett noen småe kommentarer her og der så vil besteforeldrene dine få verdens fineste julegave! 

Lykke til med gaveinnkjøp!
a day off

Idag våknet jeg opp med vond hals og hodepine så jeg bestemte meg for å være hjemme. Forstår ikke hvordan jeg har klart det i og med at jeg har begynt å kle meg godt.. Det er litt deilig med sånne dager innimellom, selv om det er slitsomt å være syk. Satser på å bli frisk til morgendagen for da har jeg en prøve - hater å gå glipp av sånt. Nå har jeg bare sett på noen serier av Friends, og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden ♥ Flere enn meg som er blitt dårlig?
healthy friday


Ikveld har jeg hatt Line hos meg fordi vi har lovt hverandre å holde en diettplan i en månedstid og tenkte at vi kunne bruke litt tid på noe ordentlig sunt og godt når helgen kom, så vi har kost oss med masse frukt og sunne sjokoladekuler! De ble faktisk overraskende gode! Hvis det er ønskelig kan jeg så klart legge ut oppskriften til disse. Håper alle får en fin helg ♥ Hvordan har du startet helgen din?
my favorite cosmetics for skin & lips

1. Estèe Lauder Daycream: Denne er en muligens min absolutte favoritt ansiktskrem. Denne holder huden fri for bakterier og er oljefri, noe som lønner seg om man sliter med litt fethud og urenheter. Kremen gjør huden min vanvittig myk og jeg får mye mindre urenheter etter å ha påført denne. Kan bestilles her.

2. Shiseido matifying powder "foundation": Dette pudderet funker så og si som en foundation/brunkrem. Hvis jeg vil dekke til skinnende/gyllende punker i ansiktet så pleier jeg alltid å bruke denne. Jeg legger den alltid i T-sonen eller på urenheter etter å ha påført foundation. Dette er også oljefritt. Kan bestilles her.

3. Chanel Hydra Beauty Serum: Dette har jeg merket med feil navn. Det som er skrevet her, og ikke på bildet, er det det egentlig heter. Jeg elsker dette serumet. Det fungerer på en måte som en fuktighetskrem. Det fjerner bakterier og urenheter i huden, og du vil merke forskjell allerede dagen etter at du har påført det. Du kan lese mer om det her.

4. Clinique 7 days scrub cream: Denne skrubben funker så utrolig bra! Jeg har prøvd mange forskjellige skrubber, men denne virkelig fjerner urenheter med en gang. Denne anbefales på det sterkeste! Les mer om den her.

5. Yves Saint Laurent - Rouge Volupté 9: Denne leppestiften er helt klart favoritten min. Jeg kjøpte denne for over ett år siden og jeg bruker den utrolig ofte, og alikevel så har den holdt seg utrolig lenge.  YSL leppestifter overgår alt. De lukter godt, de tørkes ikke ut på leppene og fargene er super fine!

6. Clarins Instant Light - 01 Shimmering Rose: Leter du etter en god lipgloss som verken er for mye eller for lite? Desidert min favoritt av lipglosser! Denne er så behagelig å ha på leppene, og er perfekt til både hverdags og litt mere formelle anledninger. Rett og slett så enkelt.

7. Diorskin Nude - 030: Denne foundationen er perfekt for deg med fet- eller kombinerthud. Den er luftig og dekker utrolig bra. Jeg anbefaler å teste ut denne, eller andre foundations fra Dior. Er det noe Dior er ekstra gode på så må det være foundation og hudprodukter.

8. Clarins foundation brush: Har du ikke en foundationkost er det absolutt noe å investere i. Jeg foretrekker mye heller en kost fremfor svamp. Det både dekker bedre og er du flink til å rense foundationkosten din vil det føre til mindre urenheter. 

9. Guerlains Terracotta Bronzer - blondes 02/ brunettes 03: Jeg oppdaget dette pudderet da jeg fikk det i en goodiebag rett før sommeren, og det har blitt min favoritt. Det er et av de dyrere pudderene på markedet, men absolutt det beste! Jeg er avhengig av dette. På bildet under kan dere se forskjellen på fargen 02 og 03.

Jeg har fått noen forespørsler på om jeg kunne legge ut et innlegg om mine hudprodukter, min favoritt sminke, leppestifter osv. Så derfor tenkte jeg å mixe sammen et innlegg om hvilke produkter jeg bruker til huden min og leppene mine ettersom den kalde tiden snart slår inn for fullt. Da er det helt klart godt å ha noen produkter som "beskytter" huden mot vintertemperaturen. Disse produktene har jeg blitt helt avhengig av ettersom jeg er en av de som sliter smått med uren hud, og for meg så funker alle utrolig bra. Bruker du noen av de samme produktene? Del gjerne deres egen erfaring!
29 oktober

Idag er en sånn dag som jeg bare må jobbe og jobbe og jobbe med fag. Har to innleveringer og jobbe med, og endel lekser. Slike dager er så utrolig kjedelige.. Det er alltid så mye mot slutten - i starten av måneder. Ser bare frem til å være ferdig med arbeidet ♥ Men nå må det jobbes! Hvordan er din uke?
lazy fall days

Merker at høsten så og si har kommet for fullt. Jeg er så ekstremt trøtt og sliten etter skoledagene for tiden. Høstværet er så grått og trist.. Allikevel så ser jeg litt frem til de kaldere dagene med skolefri hvor man bare kan sitte inne under et mykt pledd, med en koselig film og varm sjokolade ♥ Er dere ikke enig? Imorgen legger jeg ut en konkurranse forresten. Tror flere vil synes den er spennende!
min høstferie

Jeg har hatt en veldig fin ferie, kost meg kjempe masse! Det er så deilig med skolefri så man kan gjøre hva man vil til hvilken tid man vil. Jeg har fått handlet litt, jeg har vært med gode venner, jeg har fått sovet lenge, jeg har vært mye på cafè og spist masse god mat & jeg har fått trent ♥ Ferieliveeet ♥ Må alikevel si jeg misunner de som har dratt til Syden å fått brunfargen på plass! Det hadde vært såå deilig! Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å våkne klokken seks til vekkerklokken imorgen for å gå på skolen, men det blir koselig å se igjen alle kjente da! For oss som har hatt ferie denne uken så er det bare å se frem til vinterferien, haha! 
iskaffe mocha

Er det noe jeg ikke klarer meg en dag uten, er det iskaffe. Jeg eeelsker iskaffe! Etter at vi fikk oss kaffemaskin har det blitt så utrolig lettvint at jeg lager det hele tiden, haha! Det du mikser i blenderen: 1 enkel espresso (2 om du ønsker mer kaffesmak), 1-2dL melk og 2 ss flytende sjokolade eller sjokoladesaus. Det vil bli omtrent ett glass. Glasset fyller du med litt sjokoladesaus og 3-4 isbiter. Flere enn meg som er obsessed av iskaffe? Haha

Nå skal jeg lage meg mer iskaffe og slappe av resten av kvelden. Kjenner at det er utrolig deilig med litt skolefri ♥ Håper alle som har fri nå koser seg i ferien!
girls night


Denne helgen tilbringer jeg hos Benny! Vi har huset for oss selv så vi koser oss kjempe masse nå. Resten av kvelden skal vi bare slappe av og kose oss, mens imorgen får vi noen venner på besøk. Det blir veldig koselig! Håper alle får en fin helg ♥ Har du noen planer for helgen?
rabatt på smykker hos Treasure Island

Mange har vel lagt merke til de utrolig fine og fargerike armebåndende fra Treasure Island? 
Nå får du 20% på alle armebånd/brillesnorer ved å anvende koden AUTUMN2013 når du skal betale! Koden gjelder helt frem til t.o.m. 1. oktober. 

Selv synes jeg smykkene fra Treasure Island passer veldig godt til sommeren, eller når man skal kle seg etter varmere temperaturer. Enten på stranden, eller så er det døds kule som detaljer til en festival-look! Eller så går har de også litt mer glamorøse armebånd som jeg synes er utrolig fine! For å ikke glemme de døds kule perle-brillesnorene de selger! Tenker å muligens investere i slike selv ♥ De er virkelig verdt å ta en titt på! Du kan se lenken i gull her.

Trykk på bildet under for å komme til produktene du kan få rabatt på.  

// Sponset innlegg
coffee time


Dagen idag startet jeg med å være på høyskolen, det har vært utrolig avslappende og spennende egentlig! Morsomt å få litt innblikk av hvordan høyskolen er også! Ellers idag har jeg vært med Benny som også skal overnatte her. Imorgen skal jeg ut, men først får jeg jentene på besøk så skal prøve å få tatt litt bilder! Håper alle får en fin helg ♥ Skal du noe spesielt i helgen?
autumn favorites

Denne fredagen bruker jeg til å sitte og sikle etter, og pine meg selv med å se på alt det ekstremt mye fine som er å finne denne høsten. Jeg ønsker meg så uuutrolig mye av det, allikvel så klarer jeg ikke å få meg selv til å investere i noe av det fordi jeg vet ikke hva jeg først og fremst vil ha. Noe som helt klart står på listen min den høsten her er ihvertfall noen store, gode strikkegensere, varme, gode skjerf og noen nye fine boots! I tillegg så finner man jo alle de døds kule beaniene og annet accessories på nett ♥ Ååh, hvorfor såå mye fint?! Trykk på bildet for å se hvor du kan få tak i de diverse tingene. Har du noen favoritter denne høsten/vinteren?
september days


Og såå var det min tur - nå har jeg også klart å bli syk.. Det er så typisk når det nærmer seg helg, og ihvertfall når jeg allerede har lagt planer for helgen. Prøver å trøste meg selv litt med at det for en gangs skyld er litt bra programmer på TVen ikveld ihvertfall, haha! Siden jeg ikke har hatt spesielt mye å gjøre idag så brukte jeg litt ekstra tid på å lage meg havrepannekaker. Det går så lang tid mellom hver gang jeg spiser det, så godt som det egentlig er! Oppskriften finner du her.

Nå skal jeg hive i meg noen skjeer til med honning og få i meg litt mere te. Jeg skal bli frisk til imorgen! Andre enn meg som er syke også?
relaxing thursday

Dagen idag har vært ganske avslappet. Dro på skolen til vanlig tid for å hente noen bøker og litt sånn, deretter så dro jeg hjem og så har jeg bare slappet av og gjort litt lekser. Det er så utrolig deilig med noen sånne dager innimellom, spesielt når det går mot slutten av en skoleuke! Er dere ikke enige? Nå skal jeg fortsette å lese litt på naturfagen, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Håper alle får en fin dag videre :-)

Vil dere forresten ha et lite kostholdstips? Ut i fra hva jeg har hørt og vet, så kan blåbær hjelpe deg med å redusere magefettet. (Itillegg til at de har ekstremt mange andre fordeler, som at de blant annet hjelper mot hjerte- og karsykdommer.) Er det ønskelig så kan jeg starte å blogge litt mer om mine tips til et sunnere kosthold igjen!
2808

Dagene har gått så utrolig fort, syntes jeg. Selv om vi bare har hatt noen dager med skole så kjennes det ut som vi har gått på skolen i lengre tid nå. Jeg er så utrolig mye opptatt for tiden, og når jeg ikke holder på med noe så er jeg så utmattet.. Skoledag fra 8 til 15 hver dag tar virkelig på. Ber og håper om at blogglysten kommer ordentlig tilbake snart! Har så lyst til å komme med noen knallbra innlegg! Er det noe spesielt dere ønsker mere av? Oppskrifter/kosthold? Video? Antrekk? Mere hverdagsinnlegg? Annet? :) Håper alle får en fin uke videre! Flere enn meg som også er trette og slitene etter skole?
personlig almanakkIgår mottok jeg min personlige almanakk. Endelig så har jeg et sted å notere nødvendige gjøremål og slikt! Det er så praktisk :) Har du en personlig almanakk?
last insta updates

Gjerne følg meg på instagram! Der heter jeg julieviktoria :) Kommer oftere oppdateringer der enn bloggen. Trykk her eller på bildet for å komme til profilen min.
summer traveling

I helgen til nå har jeg hatt overnattingsbesøk og vært i byen med en venninne, så har ikke hatt så mye tid til bloggen. Jeg er egentlig ganske travel tiden fremover.. Er så mye man må rekke før skolestart! Har flere jeg skal møte i løpet av de neste dagene, og så går turen til Gøteborg! Åå, som jeg gleder meg til å komme tilbake dit igjen! Men tenk på det. Nå er det bare 9 dager til skolen begynner igjen.. Spesielt spennende for oss som starter på videregående! Kjenner jeg både gruer og gleder meg litt, haha :)

Minner også om at jeg trekker vinneren til en personlig almanakk imorgen da. Er du ikke med fra før så kan du gjerne melde deg på konkurransen her. Håper alle har en fortsatt fin helg! Skal du noe du ser frem til før skolen starter igjen? Gleder du deg til skolestart?
chocolate cupcakes

Siden været har vært så grått og trist idag så jeg bestemte meg for å bake cupcakes. Det er første gang jeg noen sinne har lykkes ordentlig med å bake noe. Vanligvis så svir jeg det bare utenpå mens innholdet forblir deig, men denne gangen ble de helt faste og utrolig gode! Jeg er kjempe stolt av meg selv :D Og ikke bare det at de er super gode, de er noe av de sunneste cupcakesene man kan lage og glutenfrie! Er det ønskelig så kan jeg legge ut oppskrift senere. Hva har du gjort idag? Pleier du å bake?
Michael Kors watch

Husker dere jeg sa at jeg kanskje kom til å bytte klokken? Jeg valgte å bytte den på grunn av klokken jeg fikk var i bronsje. Det passer ikke iforhold til at alt jeg har av smykker ogsånn fra før av er i gull. Foreldrene mine visste at jeg ønsket meg den jeg har fått byttet til nå, men den hadde de dessverre ikke inne da. Så da gikk jeg og byttet den til MK 5055 som jeg også har ønsket meg veldig lenge! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet den :D Den som sa at lykke ikke kunne kjøpes tar feil! Jeg er helt forelska!
happy birthday to me

Idag tidlig våknet jeg til bursdagssang og gave på sengen. Endelig er jeg også fyllt 16 år! Super fornøyd med den fine gaven jeg fikk også! Er det rart jeg er glad i de snille foreldrene mine?! Haha :D Det eneste er at den er i feil farge, fordi den er ganske bronsjefarget. Så siden jeg har alt annet i gull så tenker jeg å bytte klokken til det istede, så det matcher mere med accessories og det andre jeg har fra Michael Kors fra før av. Bytter jeg klokken så kommer det nok et innlegg om det i starten av neste uke. Resten av dagen skal jeg bruke til å sitte litt i solen og pakke fordi jeg reiser til Fredrikstad senere ikveld. Håper alle får en fin dag og koser seg i solen!
Har du noen planer for idag?  
fishtail braid

Dagen idag har gått til å slappe av, gå tur og pakke til Slottsfjell-festivalen. Jeg og en venninne av meg skal campe der. Gleder meg utrolig mye! Blir kjempe gøy å leve festivallivet helt ut :-) Den starter på tirsdag og varer i 5-6 dager, så vet ikke om jeg får blogget særlig mye iløpet av den tiden. Skal se hva jeg får til! Tenker å avslutte konkurransen om ikke så altfor lenge heller. Skal du eller har du vært på festival?
sommarlov

Beklager for ingen oppdateringer.. Jeg er på ferie i Sverige og har vært opptatt med alt annet. Synes det er så mye mer vanskelig å oppdatere bloggen når jeg er på ferie.. For de som ønsker flere oppdateringer fra meg så kan dere heller følge med på Instagram. Der heter jeg julieviktoria, og jeg oppdaterer mye oftere :-) Håper dere har hatt en like fin ferie som meg til nå, jeg har møtt så utrolig mange fine folk og hatt noen kjempe fine dager her i Sverige! Forresten så skal jeg hjem om noen dager og tenker at jeg da kommer til å trekke vinneren av gavekortet på Miinto. Ønsker alle en fin ferie videre!
fruit heaven
summer cravings from trendsales

Det er sååå mye jeg ønsker meg for tiden, og jeg merker selv at jeg har blitt helt hekta på farger. Vanligvis går jeg for enkle og svarte eller hvite topper, men nå som det er sommer så er det jo så fint med farger. Har kikket litt igjennom ulike produkter på Trendsales de siste dagene og jeg har funnet så mye fint! Flere av tingene jeg vurderer å investere i, spesielt solbrillene og pumpsa nedenfor. Såå fine!

Ønsker du selv og benytte deg av Trendsales og handle varer derfra må du opprette deg en bruker som du kan gjøre helt gratis her, ikke minst er det veldig enkelt når du først kommer igang! Har du lyst til å selge litt fra klesskapet ditt, kan det også gjøres veldig lett her   

Neglelakker her / Kjole her / Veske her / Gule sko her / Sneakers her / Solbriller her / Ballerina her / Kosmetikkoppbevaring her / Pumps her / Peplum her
healthy thursday

Som mange andre så har jeg "fri" idag pga studiedag, så jeg startet dagen med å ta meg tid til å lage en ordentlig god frokost. Det er så deilig å kunne sove ut og bare gjøre ting til sin tid. Nå skal jeg gjøre noen lekser vi har, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen. Planen var egentlig å komme med en super fin oppskrift på en sunn og god kake til dere idag, men det er så mange av ingridiensene jeg ikke finner i dagligvarebutikker.. Må sjekke det opp litt mer. Uansett, håper alle får en fin dag! Har du også fri idag? Har dere noen ønsker om oppskrifter?
my weekend in gothenburg

Jeg har hatt en helt fantastisk helg med Anne i Gøteborg! Har forelsket meg helt i byen.. Masse fine og koselige resturanter som ligger gatelangs eller inne på små torg. Haugevis av flotte butikker, og med tanke på at vi nordmenn sparer penger når vi er i Sverige så er jo det helt supert å handle her! Blir absolutt flere turer hit! :)
girls night

Bilder fra jentekvelden hos Anne igår, det var veldig koselig å samle jentene og bare sitte og prate og le! Ettersom alle hadde med seg en rett hver så kommer jeg til å legge ut  oppskriften på retten jeg lagde imorgen eller tirsdag. Har du gjort noe morsomt i helgen?
my favorite pair of pumps

Design laget av Julie Viktoria
hits