Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


new blog, new opportunities

Nå har jeg offisielt byttet bloggportal - Og jeg begynner å blogge fast hos Femelle.no. Jeg håper dere som følge meg her vil forsette videre med meg hos Femelle ♥ Dere finner meg under bloggnavnet julieviktoria.femelle.no (adlink). Takker nå for meg hos blogg.no. Kanskje jeg en dag kommer tilbake, kanskje ikke, men nå er jeg veldig glad for å fortsette min blogging hos Femelle. Derav har jeg også måtte lage en ny facebookpage som dere finner her.

Har også nå opprettet en Flickr-konto for å ytre meg selv, og min lidenskap for foto. Kvaliteten på bildet blir jo så mye bedre enn hva det blir på andre medier. Følg meg gjerne der og! Her - Julie Viktoria (adlink)
glow


Fler som har lagt märke til den nydelig himmelen det er om dagen? Så vakkert! Merker virkelig at det går mot lysere tider nå, og tanken er så deilig. Bildene blir automatisk lysere, det blir mer glød i de og fargene blir så fine. En annen gladnyhet - Jeg holder også på med bytte av plattform, og innen noen dager vil jeg starte å blogge hos Femelle - noe jeg har hatt ønske om lenge, så jeg gleder meg masse! Håper dere vil følge meg videre der ♥
33 / 365


Denne kvelden går bort i skolearbeid. Tanken på at uken akkurat har startet er så nedbrytende.. Føler meg så sliten og trett allerede at selv en torsdag hadde passet meg utmerket. Om ikke bare søndag. Deffinitivt den beste dagen i uken. Får vel bare prøve å holde motivasjonen oppe. Lots of work to do, heldigvis har jeg helgen fri ♥
I woke up like this

two portraits
New York, I miss you

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Savner å fly gjennom de travle gatene i New York , gå turer i Central Park, spise den amerikanske frokosten, og å høre lyden av stående trafikk og sinte sjåfører. I tillegg til den ivrige shoppoholikeren man blir i de gigantiske butikkene med tre eller fire etasjer med sminke, klær eller accessories. Heldigvis er det bare rundt 4 mnd igjen til neste gang jeg opplever Amerika. Klarer nesten ikke vente - gleder meg som et lite barn!! ♥  
yesterday

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå er jeg hjemme fra Tyskland igjen! Jeg har kost meg kjempe masse, og handlet litt som jeg gleder meg til å vise dere ♥ Elsker å være på tur med Color Magic! Så masse god mat, og litt ekstra tid til å skjemme seg selv bort og dra på shopping! Det ble ikke så alt for mange bilder.. som vanlig. Det begynte så klart å regne i det jeg dro opp kameraet da vi gikk ute i Kiel så rakk ikke å ta så mange bilder der. Det ble noe ihvertfall! Tenkte å poste noen i dette innlegget, og eventuelt resten senere. Har du gjort noe spennende i ferien?
goodbye norway

Idag drar venninnen min og jeg på tur med Color Magic! Sist gang var i oktober, så jeg gleder meg til å komme til Tyskland igjen ♥ Vi blir borte til torsdag, og internett er ikke å finne overalt gjennom turen, men jeg skal prøve å oppdatere så ofte som mulig. Håper alle andre får en fortsatt fin ferie!


a good start of the day

Dette var frokosten min idag! Jeg er enda syk så bruker dagene kun til å sitte inne og se på film, lese blader og spise, haha   Det er litt deilig også, men håper på å bli frisk snart. Begynner å bli ganske lei av den samme rutinen hver dag.. Uansett, håper alle får en fin helg!
summer, I miss you
Ååå, som jeg savner sommer, sol og varme.. Ser så frem til sommeren 2014, og alle reisene jeg skal på ♥ Har du noe du gleder deg spesielt til?
my year - 2013
Takk for et fint år, og takk til alle som har fulgt bloggen min ♥ Vi snakkes i 2014! Håper alle får en strålende nyttårsfeiring!
christmas preparationsÅåå, som jeg gleder meg til julaften! Har handlet ferdig de siste julegavene nå tror jeg, skal inn til byen for å kikke litt til imorgen. Tenk at det et er under to dager til kvelden er her ♥ Gleder meg så til morningen med julestrømpe, tre nøtter til Askepott, feire julaften med familien, spise god mat og åpne opp pakker! Flere enn meg som gleder seg utrolig mye?  
sunday is funday

treats & iced coffee


Igårkveld startet jeg helgen med å dra i bursdagsfest som var veldig koselig! Det førte til at jeg våknet veldig sent idag, noe som egentlig var ganske deilig, haha Idag derimot har jeg ingen planer bortsett fra at jeg får besøk av en venninne litt senere. Håper alle får en fin lørdag! Hva skal du i helgen?
shopping in germany


Her er resten av bildene fra dagen i Tyskland. Vi brukte evigheter i skobutikken det er bilder fra over. Fant den i mars-april tider da jeg var der sist gang, og det er helt klart blitt favoritt butikken min i Tyskland! Ettersom Benny og jeg gikk litt lengre opp i gågatene denne gang så fant vi faktisk flere slike butikker. Det er helt utrolig hvor mange fine og billige sko man finner i Kiel! Gleder meg så mye til å dra tilbake om en månedstid ♥ Har du vært i Kiel før?
deutschland mit meiner besten freundin

pink sunday


Åå. Jeg elsker rosa roser. Det er helt klart noe av det fineste jeg vet om!
my beautiful best friend

Fineste Benny ♥
a summer day in August

Ååå, bildene blir såå fine med det nye objektivet :D Elsker det! Dagen idag har gått til å bare sole meg endel og ta en haug med bilder og redigere de egentlig. Tenkte å kanskje lage noen cupcakes, men venter med det til en dag som været ikke er like bra. Får så dårlig samvittighet av å være inne når solen skinner ute, haha. Det er jo meldt dårlig vær imorgen så får se om jeg prøver meg på det da. Tenker forresten at jeg poster konkurransen imorgen istede! Hva har du gjort idag?
materialistisk lykke

Jeg er suuuper glad nå! :D Husker dere at jeg sa jeg kanskje kom til å kjøpe meg en nytt objektiv for bursdagspengene? Som dere ser så gjorde jeg det! Jeg har ønsket meg dette objektive så utrolig lenge så endelig så har jeg det! Bildene blir så lyse og fine at de nesten ikke trenger noe redigering heller. Objektivet heter AF-S Nikkor 50mm f/1.4G og kostet 2699kr. Fikk forresten en super fin magetopp (og en neglelakk) i bursdagsgave fra venninna mi forrige dagen. Det er den jeg har på meg på bildene. Elsker den! Kommer forresten en konkurranse iløpet av kvelden eller morgendagen, så stay tuned!
flower girl

Æææ, kan ikke tro at det bare er to dager igjen til bursdagen min!! Tiden har gått kjempe fort. Synes ikke det er lenge siden jeg klagde på at det var flere måneder igjen til bursdagen min! Snart 16år! :) Får jeg nok penger skal jeg nok kjøpe meg et nytt objektiv også, og da kommer helt klart blogglysten på topp! Har du bursdag i sommermånedene?
summer inspo by me
five days to summer

Kjenner jeg gleder meg skikkelig mye til fri nå. Bare fem dager igjen! Gleder meg til varme dager hvor man bare kan ligge og late seg i sola med favoritt boka ♥ 
Endelig så er varmen kommet, får bare håpe den holder seg! Når slutter du på skolen?
hello june, hello summer
fun in the sun
summer paradise

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Brun hud. Varmt vann. Ferie. Lite klær. Friske farger. Camping. Festivaler. Please, kom nå.

Bilder fra ifjor sommer.
you may be out of my sight, but never out of my mind
bedroom details


glitter is my makeup of choice


 
morsdag

Er så sliten etter uken. Har vært støl nesten hver dag siden søndag nå, treningen tar virkelig på kroppen. Sto opp ganske sent idag, men det er jo så deilig å få sovet ut. Idag er det morsdag, og jeg har ikke kjøpt noe spesielt egentlig, bare boller og frukt med youghurt så vi har noe å kose oss litt med. Hva gjør du på morsdag? Hva gir du i morsdagsgave? :)
snöig torsdag

Dro hjem fra skolen idag pga jeg ikke følte meg helt vell, har jo vært syk 3 uker nå, men begynt å komme meg litt - så blir jeg plutselig dårligere nå.. Ååh, så lei. Det hjelper ikke spesielt at det snør uten stopp heller. Merker at bloggmotivasjonen blir dårligere også.. Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om så er det bare å si det. Trenger litt tips nå :) Hva har du gjort idag? Hva vil du se mer av på bloggen?
winter wonderland
christmas day

Fikk blant annet nytt objektiv til jul iår, så nå har jeg både standar linsen og 18-105mm. Bildene over er tatt med det nye faktisk. Elsker hvordan bildene blir nå, får til og med til å ta bokeh-bilder. Så fornøyd, haha :) Eneste er at jeg vurderer kanskje å bytte den til en annen, husker ikke helt hva den heter, men den er spesielt for portretter og uten zoom. Trenger virkelig en egen linse for portrettbilder. Fikk du noe fint til jul? 
If you have a dream, give it a chance to happen
if you want to be loved, be lovable
one of my favorite lipsticksHvilken leppestift er din favoritt?
red lips


loneliness is one of the scariest thing out there
if you don't know where you're going
jeg savner dette så..

Frankrike, Nice 2012 


distance means so little
smiles form the channels of a future tear
never apologize


a faithful friend is the medicine of life
don't feel sad over someone

Design laget av Julie Viktoria
hits