Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


VINN 1000KR HOS JUNKYARD.NO

Det er ikke lenge siden sist jeg holdt en konkurranse i samarbeid med Junkyard, men jeg ble tilbydd å holde en til. Denne gangen kan du vinne et gavekort verdt 1000kr å handle for hos Junkyard, og med alle de super kule varene de har så er jo ingenting bedre! Nedenfor kan du se noen av mine favoritter. Trykk her for å komme til Junkyard.no. Lykke til!

Det eneste du må gjøre:

♦ Linke til dine favorittprodukter fra junkyard.no - her

♦ Like Junkyard på facebook - her

♦ Bonus om du velger å dele innlegget (link til delingen)

1. NB sneaksers 2. cheap monday t-shirt 3. abadon ship magetopp

4. kjole 5. hype t-shirt 6. nike air-max

7. XX-XY magetopp 8. skinn tights 9. cardigan
konkurranse - vinn bikini fra To Die For Swimwear

I samarbeid med To Die For Swimwear så holder jeg nå en konkurrase hvor du kan vinne en bikini hos dem  De har et bredt utvalg av kjempe fine bikinier, og nedenfor kan du se noen av mine favoritter! Klikk deg inn her for å finne din favoritt. Konkurransen avsluttes iløpet av uken. Lykke til!

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen av en bikini er: 

Like siden dems på facebook (her) eller følge @todieforswimwear på instagram

Linke til bikinien du ønsker deg + størrelse NB - i feltet URL

Legge igjen e-post adressen din i kommentarfeltet

 

Do you want to win one of these awesome bikinis? All you have to do is:

1. Follow @todieforswimwear on Instagram or Facebook: www.facebook.com/ToDieForSwimwear
2. Comment with the name of the bikini you would want to win + size 

Checkout www.todiefor.se for more bikinis! :) 
KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

1. her 2. her 3. her
giveway fra junkyard

I samarbeid med Junkyard holder jeg nå en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 500kr. Som mange andre butikker har Junkyard også salg nå, da vil det jo også være en fordel å kunne ha 500kr å bruke der. Det er nå 40-50% rabatt på en haug med varer! Trykk her for å komme til salget. Konkurransen avsluttes onsdag neste uke. Lykke til! 

Det eneste du trenger å gjøre er:

- skrive e-mailen din (så jeg får kontaktet vinneren)

- linke til ditt favorittprodukt 

- like Junkyard på facebook her

Her er noen av mine favoritter fra Junkyard til under 500kr: 

1. her 2. her 3. her  4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her
giveaway fra sheinside

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

Har du lyst til å vinne et gavekort til å bruke på noen nye plagg, smykker eller annet tilbehør fra Sheinside? I samarbeid med Sheinside har jeg fått lov til å holde en konkurranse hvor en heldig jente vil vinne et gavekort på 100$ (ca. 620kr). På tross av kvaliteten på enkelte av plaggene fra Sheinside er de en av mine favoritt nettbutikker. Produktene er både billig og fine, og det er god variasjon. Man vil garantert finne seg noen favoritter! På torsdag 19. desember vil vinneren bli trukket. I mellomtiden kan dere også spare 20% på alt hos Sheinside med denne koden: Chris-blog20. De har også 20-80% på en enkelte produkter i en lengre periode nå. Koden varer inntil 15.01.2014.

Det eneste du trenger  å gjøre er følgende:

1. Registrer deg på Sheinside.com (her)

2. Legg igjen en kommentar med e-posten din (samme som du brukte for registrering)

Lykke til!
 

1. her 2. her 3. her // 4. her 5. her 6. her


vinneren av kosmetikken


Etter min mening har konkurransen vært veldig vellykket! Det er morsomt å se at det er så mange som melder seg på, det får meg til å ville holde en slik konkurranse igjen om ikke så lenge. Så vant du ikke denne gangen skal jeg love dere at det kommer flere sjanser senere! Men til poenget. Jeg har nå trukket en vinner; Gratulerer så mye til Frida Hustig! Jeg vil kontakte deg enten på blogg eller mail senere. Burde jeg holde en slik konkurransen igjen senere?
konkurranse - vinn kosmetikk

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
Det du kan vinne er en øyenskygge fra bareMinerals, prøveparfymen av "Oh, Lola!" fra Marc Jacobs & en lipgloss fra Lancome. Produktene er ikke sponset.
Når konkurransen avsluttes har jeg ikke bestemt meg for, muligens til søndag. Altså 13. oktober. 

Det du må gjøre for å være med (NB! Alt vil bli sjekket):

◊ Legg igjen fullt navn og e-postadresse, skriv gjerne også hva du valgte å gjøre av det under

◊ Like facebooksiden min, enten her eller under innlegget

ELLER

◊ Følge meg på bloglovin her

konkurranse - vinn personlig almanakk

Forrige dagen så sa jeg at jeg kom til å legge ut en konkurranse iløpet av de neste dagene, og denne gangen er det i samarbeid med Personlig Almanakk. Nå som det snart er skolestart vil en almanakk passe perfekt for å holde på orden på alle prøver, trening og gjøremål i ukene. Du kan også selv velge startmåned. Under kan dere se hvordan jeg muligens ville valgt å style utsiden av min almanakk. Kollasjene er lagd i Pixlr.com, og alle bildene er mine. Konkurransen vil bli avsluttet enten på fredag eller søndag. Lykke til! :)

Det du må gjøre for å være med i trekningen om en egen personlig almanakk er: 

◊ Følge Personlig Almanakk på instagram her ( personligalmanakk )
◊ Like Personlig Almanakk sin facebookside her 
◊ Legg også igjen e-postadressen din så jeg får mailet vinneren 

 
vinn shopping på TrendsalesI forrige uke lanserte Trendsales en konkurranse som går ut på at du skal finne deg fem plagg som du synes utgjør din ultimate feriekoffert. Konkurransen varer fra 3. juli til 30. juli. Hver uke trekkes det lodd hvor en person med minst 1 stemme kan vinne shopping på Trendsales for 500kr. Til slutt så vil juryen trekke ut en deltager som ligger på topp 20, som da vil vinne hele 1000kr å handle for på TS :) Ja, her gjelder det å få nok stemmer.

Selv er jeg med og over kan dere se 5 plagg som er er must for meg å ha med i min feriekoffert! Jeg vil også bli kjempe glad om du gir meg en stemme. Det kan du gjøre ved å enten trykke her eller på bildet. Skriver du at du har stemt på meg i kommentarfeltet og linker til din ultimate feriekoffert vil jeg kanskje gi deg en stemme tilbake :) Takk på forhånd!

Det du må gjøre for å være med:
♦ bli medlem på Trendsales her
♦ like facebooksiden dems her og trykke her for å delta

Lykke til!
vinn gavekort fra miinto.no

Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt en konkurranse, og siden jeg har vært så heldig å bli tilbudt et sammarbeid med Miinto så tenkte jeg å ha en nå. Miinto er en nettbutikk som selger alt fra accessories, moteklær og skjønnhet til både barn og voksne. Her kan du finne fine merker som Runawaydreams, Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Ugg, Daniel Wellington og mye, mye mer! Miinto har nettbutikker i både Norge (www.miinto.no), Sverige (www.miinto.se) og Danmark (www.minto.dk). Gavekortet vil komme på 500kr! Lykke til!

Det du trenger å gjøre (NB! VIL BLI SJEKKET): 

◊ Legge igjen fullt navn, e-post og skrive at du er med

◊ Like siden min på facebook, enten under innlegget eller her

ELLER

◊ Følge meg på bloglovin her
vinneren av egendesignet deksel ble..

Malin Monge. Gratulerer til henne! Var omtrent 340 påmeldte denne gangen, er så morsomt at det er så mange påmeldte! Jeg vet ikke helt når det blir konkurranse neste gang, men tenker å få ordnet noe om ikke  så alt for lenge. Vant du ikke denne gangen så vinner du kanskje neste gang? Lykke til da :)
konkurranse - vinn egendesignet deksel

Som sagt så skulle jeg ha en konkurranse til i løpet av januar og jeg har fått tilbud om å ha den allerede nå, så da kjører jeg like gjerne i gang. Denne gangen er konkurransen i sammarbeid med frydaze.com, hvor du kan vinne et egendesignet deksel :) Konkurransen avsluttes helgen i uke 3, altså i løpet av 18-20 januar. Lykke til!

Det du trenger å gjøre er:

♦ Like siden dems på facebook HER - sjekkes!

♦ Like siden min på facebook enten under dette innlegget eller HER - sjekkes!

♦ Legge igjen navn og e-mail så jeg får kontaktet deg

 
vinneren av goodie bag ble..

Var utrolig mange som meldte seg på, og det er jeg så takknemmelig for! Kjempe morsomt :) Men jeg måtte jo trekke en vinner, og det ble Elena Andrea Simonsen. Gratulerer så mye! Vant du ikke nå så kanskje vinner du neste gang, og da kan jeg nevne at det kommer en til konkurranse i løpet av januar. Jeg synes det har vært kjempe gøy at det har vært så mange påmeldt, og jeg skal definitivt ha en slik konkurranse igjen om ikke så lenge! 
konkurranse - vinn goodiebag

Premien er ikke sponset. Siden det er en stund siden siste konkurranse tenkte jeg at jeg kunne ha en nå igjen, denne gangen blir det ikke så veldig stort opplegg. Det er flere av kosmetikkproduktene jeg har som jeg aldri har brukt eller kommer til å bruke, så da tenkte jeg at jeg kunne lage en liten goodiebag ut av noe. Så det du kan vinne er en body lotion fra Versace, som hører til parfymen Bright Crystal. Du kan også vinne Salvador Dali Little Kiss parfymen, en glitterneglelakk fra O.P.I. i sølv, en prøve på parfymen Daisy til Marc Jacobs, en shower gel og en body gel fra Moschino som hører til parfymen Funny, en kokosnøtt lipbalm fra The Body Shop og to prøveposer på hårprodukter fra Sebastian Volupt. Er det endel som blir med i konkurransen skal vi nok ikke se bort i fra at det kommer flere av disse konkurransene :) Konkurransen avsluttes førstkommende helg på nyåret. Lykke til!

Det du må gjøre for å være med:

♦ Like facebooksiden min HER - eller trykk på liker-knappen under innlegget (Sjekkes!!)

♦ Kommentere at du er med, skrive gjerne hva du heter på facebook så det blir lettere for meg å finne ut om du har likt siden.
vinneren av konkurransen

Da er vinneren av konkurransen trukket og kontaktet. Takk for alle som meldte seg på, ble det ikke deg nå så blir det kanskje deg neste gang :) Drar forresten til London imorgen, og skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert hver dag!! konkurranse - vinn personlig almanakk

Da kjører jeg i gang med en konkurranse, og det du må gjøre for å være med er: 

Vinneren trekkes på onsdag neste uke :) Lykke til! 
Her er et eksempel på hvordan jeg vil lage min almanakk! kollasjer laget i pixir

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
vinn studded bra

Tittet innom Hannah sin blogg idag og så at hun var med i en konkurranse på Haugaard sin blogg, hvor du kan vinne en Maniac BH fra modekungen.se. Hvem jente ønsker seg vel ikke en sånn en? Ååh, så fine! Meld deg på HEREr du med? :)
 

Design laget av Julie Viktoria
hits