Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


this season's essentials


Marble iPhone 6 case Caseapp here & Grey fluffy xbody River Island here

Jeg tror jeg er forelsket. Endelig kom den pelskledde vesken i posten, og den har definitivt blitt min favoritt! Ikke bare har jeg fått én ny veske, men jeg fikk også kapret meg en av de lekre veskene fra Lene Orvik sin kolleksjon hos Bik Bok til halvpris. Fikk dekselet mitt fra Caseapp i posten for en ukes tid siden også. Har siklet etter et deksel med marmor detaljer lenge nå, og endelig har jeg også et ♥ Kvaliteten er super! Jeg valgte å legge til tre av mine favoritt ord nederst for å få en liten vri på det, ellers finner du det samme eksemplet på Caseapp sin nettside her - eller last opp ditt eget bilde og lag et deksel her.


white with a golden twist

Shellac har blitt veldig populært de siste årene både blant unge og eldre, og jeg er så heldig at jeg endelig har fått prøve det ut! Jeg hadde en periode i slutten av ifjor hvor jeg prøvde ut akrylnegler - det vil si at gelenegler eller -neglelakk vil bli formet og støpet på din egne negler. Altså forlengelse. Noe som kan tære veldig på dine egne negler, i hvert fall etter egen erfaring. Jeg har selv alltid hatt lange og sterke negler, men etter å ha lagt på gellac/akrylnegler så ble de veldig slitt. De ble myke, og hadde lett for å brekke. 

Forskjellen på akryl og shellac er at shellac fungerer mer som en vanlig neglelakk, men som sitter på i 2-3 uker og holder seg blank under hele perioden. Shellac fungerer ikke til å støpe negler, men fungerer som et skjold på dine egne. Det styrker neglene. For meg er dette perfekt etter at jeg hadde akrylnegler i november! Endelig kan jeg få styrket mine egne negler, og ha naturlig lange igjen. Det blir som en vane på en måte, fler som kjenner seg igjen? Når man først er vant til lange negler er det så upraktisk med korte.

Forrige uke dro jeg inn til Beauty Medical Care i Tønsberg hvor flinke Cecilie ordnet neglene mine. En uke etterpå så ser fortsatt neglene like fine ut! Shellacen har ikke flasset av, og i tillegg har den holdt seg blank - Jeg er super fornøyd! Jeg gleder meg til å vise dere flere resulateter av shellacen ved senere anledninger ♥

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. 

Ser dere forresten at vippene mine har blitt kortere? BMC har nå blitt min faste salong, og jeg har nå fjernet de andre vippene og lagt på nye - noe som førte til et mer naturlig resultat. Kommer et mer utdypende innlegg om det senere!


// sponset behandling


wanderlust

Jeg klarer ikke å la være å poste bildene jeg tok i New York. Selv om det begynner å bli en god del innlegg om det nå. Jeg husker så godt følelsen av å våkne opp i etasje 42, og høre biltrafikken utenfor mens solen glimter i mellom andre skyskrapere. Å sitte med følelsen av at idag, idag skal jeg utforske og erfare nye ting og steder. Brooklyn Bridge. Rockefeller Center. Times Square. Soho. Broadway. Central Park. Manhattan. Harlem. Grand Central Station. Jeg skal handle meg minst 3 nye plagg, og jeg skal spise pannekaker med sirup til frokost. Jeg skal møte Cara Delevingne på åpningen av Topshop 5th Avenue (Som jeg var 20 minutter for sen til :( haha..). Jeg skal handle meg nytt undertøy fra Victoria's Secret så jeg kan føle meg som en prinsesse. Jeg skal besøke vintage butikkene i Soho, og ta en rolig lunsj på en cafè i Central Park. Jeg kunne fortsatt i evigheter. Det er så mye jeg har opplevd, og det er så mye mer jeg gjerne vil oppleve. Jeg kan ikke vente med å komme tilbake. 


I woke up like thismy trianglsKlar for sommeren med disse lekre ♥ Alt fra Triangl here. Klikk på bildene for å komme til bikinene du ser på ovenfor.


blue lace

 Blue lace dress Sheinside here

Denne kjolen må være en av favorittene mine for tiden. Fargen er så utrolig fin, og blondene fungerer som detaljer ♥


coffee o'clock

Top Sheinside here ↔ Shorts Lookbookstore 


gratisdesign #7

For dere som har fulgt meg fra starten av så husker dere kanskje at jeg hadde en periode der jeg satt sammen et par gratisdesign. Det var en suksess, og gratisdesignene mine har blitt mye brukt i ettertid - Noe jeg både er stolt over og takknemmelig for ♥ Det var et design jeg aldri delte med dere, ettersom det er designet jeg har brukt på min egen blogg i lang tid. Etter nesten 2 hele år tenkte jeg nå å bytte ut mitt eget design, og jeg vil derfor dele mitt tidligere med dere. Designet er veldig simpelt, og gjør det derfor veldig passende til mange blogger. Designet er avbildet under. Under bildet finner du kodene. Håper det faller i smak! 

Bildene i innleggene skal lastes opp i 900px. Det er ingen header, men mulighet for å sette det inn om du finner de riktige kodene. Dette kan jeg godt vise i en video om det vil være ønskelig. Profilbildet må lastes opp med 170 i bredden  Vet du ikke hvordan du setter inn header og profilbilde kan dere se det på en video her.

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Er det ønskelig så tenkte jeg å forsøke meg på nye gratisdesign igjen. Veldig gøy at så mange vil bruke de jeg har lagd tidligere! Fint om dere kommer med forslag til hvordan design dere ønsker. Som med eller uten sidebar, eller header. Midstilt eller sidestilt overskrift. Osv, osv.
 Kodene til stilsettet finner dere her, forsiden her, innlegg her, kategori her, arkiv her.in new york #2

Åå, som jeg savner flotte New York.. Det å reise i det hele tatt. Komme seg litt bort fra det A4 livet man lever her hjemme. Nå er det gått over 2 måneder siden jeg var der. Heldigvis holder vi på å planlegge noen reiser nå både til storbyer og varmere strøk - Kan nesten ikke vente ♥

Fler som har planlagt noen reiser så langt i 2015?


shades of blackJacket Vivikes Top H&M Skirt Choies here Sunnies Choies here Bag Chiquelle


white dreamWhite V cut top Americandreams hereDesign laget av Julie Viktoria
hits