Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


new blog, new opportunities

Nå har jeg offisielt byttet bloggportal - Og jeg begynner å blogge fast hos Femelle.no. Jeg håper dere som følge meg her vil forsette videre med meg hos Femelle ♥ Dere finner meg under bloggnavnet julieviktoria.femelle.no (adlink). Takker nå for meg hos blogg.no. Kanskje jeg en dag kommer tilbake, kanskje ikke, men nå er jeg veldig glad for å fortsette min blogging hos Femelle. Derav har jeg også måtte lage en ny facebookpage som dere finner her.

Har også nå opprettet en Flickr-konto for å ytre meg selv, og min lidenskap for foto. Kvaliteten på bildet blir jo så mye bedre enn hva det blir på andre medier. Følg meg gjerne der og! Her - Julie Viktoria (adlink)


glow


Fler som har lagt märke til den nydelig himmelen det er om dagen? Så vakkert! Merker virkelig at det går mot lysere tider nå, og tanken er så deilig. Bildene blir automatisk lysere, det blir mer glød i de og fargene blir så fine. En annen gladnyhet - Jeg holder også på med bytte av plattform, og innen noen dager vil jeg starte å blogge hos Femelle - noe jeg har hatt ønske om lenge, så jeg gleder meg masse! Håper dere vil følge meg videre der ♥


vippeextensions: beauty medical care

På leting etter den perfekte salong kom jeg i kontakt med en av Tønsbergs flinkeste hudklinikker - Beauty Medical Care. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av dem og arbeidet de gjør på salongen. Disse jentene vet akkurat hva de driver med. Jeg var inne for å fjerne de gamle vippene, for så å ta på nye dagen etter - Så langt er jeg veldig fornøyd med hvordan vippene har holdt seg etter at jeg la de på. Jeg hadde første sett i tre uker før jeg nå forrige dagen la på nye vipper, noe jeg for så vidt ikke hadde trengt å gjøre enda. Vippene jeg hadde i tredje uke satt fortsatt like fint, og jeg kunne i hvert fall utsatt det en uke eller to. 

Det jeg opplevde da jeg skulle fjerne vippene jeg la hos Eiktoppen var at mine egne vipper var blitt veldig slitt. Veldig. Om dette er noe som skyldes at jeg valgte å ikke ha noe opphold med vippene vet jeg ikke. Det er mulig. Ut i fra skadene på mine egne vipper tror jeg det skyldes mer arbeidet som har vært gjort under hvert vedlikehold/påfyll.

Nå har jeg i hvert fall startet et nytt år med ny salong, og jeg er veldig fornøyd så langt. Jeg har nå en blanding av 8-10mm og 10-12mm som en starter, i og med at vippene mine trenger å herdes. Jeg har også en blanding av vanlig én til én-vipper og 3D. Dette blir et veldig naturlig resultat og ligner faktisk lengden jeg hadde på mine egne vipper før jeg hadde vippeextensions. Effekten m/ vippeextensions blir jo helt klart noe annet, enn om det skulle vært egne vipper med mascara. Prisoversikt → her.

Noe som overrasket meg var da jeg skulle sette på vippene, så manglet jeg vipper på den ytterste delen av venstre øyelukk. Cecilie må være den flinkeste. Hvordan hun klarte å dekke det punktet med et jevnt resultat er magi for meg. Jeg er mer enn sikker på at jeg kommer til å bli veldig fornøyd med alle behandlinger som blir utført hos Beauty Medical Care i fremtiden, og jeg ser frem til å vise dere det!

For å se flere resultater av vippeextensions behandlinger, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her


contrazt

Igår var jeg igjen inne for å fikse neglene mine hos Beauty Medical Care. Bestemte meg for å gå for det stikke motsatte av den hvite neglelakken jeg alltids har brukt, så da ble det svart - noe jeg aldri har hatt tidligere, men som jeg føler meg veldig fornøyd med! Etter å ha sett utallige toppbloggere med svarte negler måtte jeg nesten prøve det ut selv. Fordelen her er at neglene også vil holde seg like fine sånn i lengden, mens med andre farger, som blant annet hvit, så vil lakken bli misfarget å se nærmest litt møkkete ut etter en ukes tid.. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med resultatet av de sorte neglene ♥ Gjør liksom antrekk litt mer edgy, absolutt noe jeg kan venne meg til!

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. Prisoversikt → her.


33 / 365


Denne kvelden går bort i skolearbeid. Tanken på at uken akkurat har startet er så nedbrytende.. Føler meg så sliten og trett allerede at selv en torsdag hadde passet meg utmerket. Om ikke bare søndag. Deffinitivt den beste dagen i uken. Får vel bare prøve å holde motivasjonen oppe. Lots of work to do, heldigvis har jeg helgen fri ♥


gratisdesign #8Kodene til stilsettet finner dere 
her, forsiden her, innlegg her, kategori her, arkiv her.


Designet jeg la ut for ikke så lenge siden ble godt likt, og jeg har fått spørsmål om jeg  kan legge ut fler. Det setter jeg veldig pris på - Jeg synes det er kjempe stas at dere liker designene mine! Denne gangen forsøkte jeg meg på noe litt annet enn, noe som ligner mer mitt eget design. Dette er midtstilt og gjør at man får mer fokus på bildene. Dette varier også veldig fra de andre designene jeg har laget - mitt første uten sidebar, men med meny under headeren. Jeg håper dere vil like det!

Bildene i innleggene skal lastes opp i 900px  Som dere ser skal headeren være 900 i bredden - høyden har ingenting å si. Vet du ikke hvordan du setter inn header kan dere se det på en video her. Kategori og Arkiv har drop down meny. 

Det er viktig at dere ikke fjerner at det er jeg som har laget designet, uansett om du endrer litt på det så er det jeg som har laget grunnlaget for det. Oppdager jeg at du har fjernet det, vil det få konsekvenser. Skulle det være noe annet så bare spør.

Er det ønskelig så vil jeg forsette å lage gratisdesign. Fint om dere kommer med forslag til hvordan design dere ønsker. Som med eller uten sidebar, eller header. Midstilt eller sidestilt overskrift. Osv, osv.Design laget av Julie Viktoria
hits