Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


red color prints
Jacket Sheinside here Top Sheinside here Clutch Sheinside here Jeans Gina Tricot Sunnies Ray-Ban Heels Aldo 


summer colorsTop Zara Skirt Sheinside here Clutch Sheinside here Watch Daniel Wellington Sunnies Ray-Ban Shoes Bershka


the perfect summer top
Hat Primark Top Sheinside here Pants Zara Shoes Bershka Clucth (?) Sunnies Ray-Ban


vippeextensions - vedlikehold

Som fast bruker av vippeextensions følger også stell og pleie av dem. I tidligere innlegg har jeg informert dere om hva man burde være obs på og hvem man går til når man har bestemt seg for å sette på vippeextensions. Mens i dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om aftercare, med andre ord vedlikehold, for deg som har vippeextensions. Det er ikke like enkelt med vippeextensions, i hvert fall ikke de første dagene eller ukene. Tenkte enkelt og greit å bare lage en liste på viktige ting man må passe på for deg som har vippeextensions. Jeg skal prøve å få med det viktigste, men er det noe annet du lurer på som jeg ikke har svart på her er det bare å spørre. Annen info om vippeextensions og priser kan du finne her

1. UNNGÅ OLJEBASERTE PRODUKTER Du m-å unngå produkter som inneholder olje, noe de fleste produktene inneholder. Om du ønsker å bruke mascara - selv om det egentlig ikke vil være nødvendig, må du skaffe deg en vannbasert mascara. Det gjelder også for annen sminke, særlig det du bruker rundt øynene. Vil du f.eks. bruke dipliner sånn som meg, må den være vannbasert, ikke oljebasert. Grunnen til dette er at oljen vil gjøre at limet som holder vippene på plass vil gå opp. Her må du også passe på at du unngår å få hårprodukter ned i øynene når du dusjer, som f.eks. balsam da den som regel er oljebasert. Unngå alt av oljebaserte produktert - limet løsner og vippene vil falle av. 

2. UNNGÅ FUKT OG VANN DET FØRSTE DØGNET Etter at du har satt på vipper er det viktig at du ikke får noe fuktighet på dem det første døgnet. Dersom du er vant til å skyld ansiktet med vann, eller tilføre annen fuktighet i ansiktet må du passe på at du ikke får noe i øynene eller på vippene. Dette gjelder også damp, badstue eller lignende. De andre dagene kan du forsette som normalt. Vippene kan skyldes i vann, og det er inget problem å bade med dem i saltvann.

3. UNNGÅ BRUK AV VIPPETANG Dette er vel egentlig ganske åpenbart. Aldri bruk vippetang på vippeextensions, det vil knuse silkefibrene og vippene vil bli ødelagte. Det vil heller ikke være nødvendig da vippene har den perfekte "bøyen" fra før av. 

4. VIPPENE SKAL FYLLES & FJERNES AV PROFESJONELLE Det er litt som jeg har skrivd om tidligere. Det er superviktig at man er kresen når man skal bestemme seg for hvem som setter på vipper. Prisen bør ikke nødvendigvis ha noe å si, selv om jeg i mitt tilfelle ville følt meg tryggere på noen med hakket dyrere pris. Still mange spørsmål og spør om å få se resultater fra tidligere behandlinger. Det er viktig at personen er dyktig slik at personen ikke gjøre noen feil, og at resultatet blir jevnt og fint. I verstefall kan konsekvensene ende med betennelse og sår. Mer om dette finner du her. 

5. UNNGÅ Å KLØ DEG I ØYNENE OG VÆR TÅLMODIG VED RENSING Når du skal fjerne sminken du bruker rundt øynene er det viktig at du er varsom og bruker litt ekstra tid. Her kan det være en fordel å bruke Q-tips. I mitt tilfelle synes jeg det er svært vanskelig å fjerne sminken med våtservietter/sminkefjerner da servietten har lett for å sette seg fast i vippene. Til å rense kanten av øyet der hvor vippene er bruker jeg alltid Q-tips. Først vasker jeg alltid ansiktet forsiktig med en klut, også øverst på øyelukket, deretter fukter jeg Q-tipsen og ruller den forsiktig i kanten ved vippene. Får du ikke fjernet sminken ordentlig kan det føre til betennelse. OM du velger å bruke en klut til å dra over øyet så ikke skrubb. Vær litt varsom, limet og vippene er ikke lagd for å tåle alt - noe forsåvidt ikke dine egne heller er. 

SMINKE & ANSIKTS PRODUKTER

Man kan bruk sminke og kosmetikk som normalt - dog uten olje! Men det anbefales å bruke produkter som er tilpasset for vippeextensions. Hos Eiktoppen kan du få kjøpt mascara, eyeliner, serum, fiberklut eller makeupremover. De selges enten i pakker eller separat, og er produkter fra Lash Perfect og Select Lash. Mascaraen og sminkefjerneren er vannbasert, og koster 249,- per. Eyeliner koster 199kr, og fiberklut koster 159kr.

Serumet er noe jeg vil anbefale ekstra. Jeg bruker det ikke selv så jeg kan ikke uttale meg noe særlig om det, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en pakke nå da jeg har lest litt mer om det. Serumet kan brukes så ofte som ønsket, da det forsterker limet og herdningsprosessen. Det fukter og tilfører vitaminer og mineraler dine egne vipper trenger - dermed slipper du også pause fra vippeextensions (som vanligvis varer 1-2 måneder). Serumet gir også en glans og gjør det lettere å holde extensionene på plass. Prisen for dette er 289kr.

Du kan også velge å kjøpe produktene i pakker. De har en pakke som heter Basic Kit som inneholder mascara, serum og makeupremover - prisen for denne er 529kr. Du kan få alle produktene hvis du velger pakken Glam Kit som inneholder mascara, serum, eyeliner, fiberklut og makeupremover - prisen for denne er 629kr. Lux Kit inneholder mascara, fiberklut, serum og makeupremover, og koster  599kr. 

// sponset behandlingDesign laget av Julie Viktoria
hits