Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


my blue coatJacket/coat Sheinside (here) Top Cubus Pants Mango Clutch Sheinside (here)

Sunnies Oasap (here) Heels Jumex Watch Michael Kors


black 'n white
Jacket Sheinside (here) Top Bik Bok Skirt Sheinside (here) Clutch Sheinside (here)

Sunnies Oasap (here) Watch Michael Kors


vippefin hos eiktoppenNå har jeg hatt vippeextensions en god stund, og waw, alt er så mye lettere! Merket det spesielt i sommer, og nå som skolen har startet igjen. Jeg er en person som alltid stresser for å rekke noe, og da er det så behagelig å slippe mascaraen og eyelineren. Å sminke seg nå tar som regel bare 10min. Aah, er relieved!

Byttet nylig til en litt kortere lengde - har altså nå 10-12mm. Jentene på Eiktoppen er så flinke, er superfornøyd hver gang! Har aldri opplevd betennelse eller plager etter 7mnd med vippene. Har absolutt ikke noe negativt å si. De er veldig dyktige, for ikke å glemme kjempe koselige ♥ Prisen på vippeextensions er 1400kr (fullt sett) - dette varer noen uker før du fyller på igjen. Refillprisen er så klart billigere, og ligger på ca 500kr.

Trykk her for å komme til nettsiden dems - her kan du også se hvor det er å finne i Tønsberg.

For mange vil 1400kr bli dyrt og velger heller å gå for billigere salonger. Det mange ikke tenker på er hvilke konsekvenser det kan få. Det er ikke dermed sagt at billig vippe extensions er dårlig vippe extensions, men vær obs. Spør gjerne om å få se bilder og resultater etter tidligere behandlinger. Privatpersoner eller salonger som har billige priser er som oftest ikke noe å stole på, men alikevel burde du være kritisk til selv de med dyrere priser. Det er viktig at man velger en som er dyktig på dette slik at resultatet blir jevnt og fint, også for å være trygg på at personen ikke gjør noen feil. Er man ikke kritisk nok når det gjelder hvem som setter på vippe extensionet kan det ende med plager i eller ved øynene, betennelse og rødhet. Her har jeg ikke hatt noen problemer med Eiktoppen, jeg er superfornøyd med alle behandlingene!

// sponset behandling


since last time


.... har jeg spist mye, mye sushi. Vært ofte i Oslo. Drukket mye kaffe, for ikke å glemme vin. Det har blitt utallige mange vin- og jentekvelder. Shoppet litt, og forberedet meg på høst og skolestart. Alikevel klarer jeg ikke slippe helt taket på sommerferien, andre som har samme problem?Design laget av Julie Viktoria
hits