Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


vippeextensions: beauty medical care

På leting etter den perfekte salong kom jeg i kontakt med en av Tønsbergs flinkeste hudklinikker - Beauty Medical Care. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av dem og arbeidet de gjør på salongen. Disse jentene vet akkurat hva de driver med. Jeg var inne for å fjerne de gamle vippene, for så å ta på nye dagen etter - Så langt er jeg veldig fornøyd med hvordan vippene har holdt seg etter at jeg la de på. Jeg hadde første sett i tre uker før jeg nå forrige dagen la på nye vipper, noe jeg for så vidt ikke hadde trengt å gjøre enda. Vippene jeg hadde i tredje uke satt fortsatt like fint, og jeg kunne i hvert fall utsatt det en uke eller to. 

Det jeg opplevde da jeg skulle fjerne vippene jeg la hos Eiktoppen var at mine egne vipper var blitt veldig slitt. Veldig. Om dette er noe som skyldes at jeg valgte å ikke ha noe opphold med vippene vet jeg ikke. Det er mulig. Ut i fra skadene på mine egne vipper tror jeg det skyldes mer arbeidet som har vært gjort under hvert vedlikehold/påfyll.

Nå har jeg i hvert fall startet et nytt år med ny salong, og jeg er veldig fornøyd så langt. Jeg har nå en blanding av 8-10mm og 10-12mm som en starter, i og med at vippene mine trenger å herdes. Jeg har også en blanding av vanlig én til én-vipper og 3D. Dette blir et veldig naturlig resultat og ligner faktisk lengden jeg hadde på mine egne vipper før jeg hadde vippeextensions. Effekten m/ vippeextensions blir jo helt klart noe annet, enn om det skulle vært egne vipper med mascara. Prisoversikt → her.

Noe som overrasket meg var da jeg skulle sette på vippene, så manglet jeg vipper på den ytterste delen av venstre øyelukk. Cecilie må være den flinkeste. Hvordan hun klarte å dekke det punktet med et jevnt resultat er magi for meg. Jeg er mer enn sikker på at jeg kommer til å bli veldig fornøyd med alle behandlinger som blir utført hos Beauty Medical Care i fremtiden, og jeg ser frem til å vise dere det!

For å se flere resultater av vippeextensions behandlinger, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her
contrazt

Igår var jeg igjen inne for å fikse neglene mine hos Beauty Medical Care. Bestemte meg for å gå for det stikke motsatte av den hvite neglelakken jeg alltids har brukt, så da ble det svart - noe jeg aldri har hatt tidligere, men som jeg føler meg veldig fornøyd med! Etter å ha sett utallige toppbloggere med svarte negler måtte jeg nesten prøve det ut selv. Fordelen her er at neglene også vil holde seg like fine sånn i lengden, mens med andre farger, som blant annet hvit, så vil lakken bli misfarget å se nærmest litt møkkete ut etter en ukes tid.. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med resultatet av de sorte neglene ♥ Gjør liksom antrekk litt mer edgy, absolutt noe jeg kan venne meg til!

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. Prisoversikt → her.
white with a golden twist

Shellac har blitt veldig populært de siste årene både blant unge og eldre, og jeg er så heldig at jeg endelig har fått prøve det ut! Jeg hadde en periode i slutten av ifjor hvor jeg prøvde ut akrylnegler - det vil si at gelenegler eller -neglelakk vil bli formet og støpet på din egne negler. Altså forlengelse. Noe som kan tære veldig på dine egne negler, i hvert fall etter egen erfaring. Jeg har selv alltid hatt lange og sterke negler, men etter å ha lagt på gellac/akrylnegler så ble de veldig slitt. De ble myke, og hadde lett for å brekke. 

Forskjellen på akryl og shellac er at shellac fungerer mer som en vanlig neglelakk, men som sitter på i 2-3 uker og holder seg blank under hele perioden. Shellac fungerer ikke til å støpe negler, men fungerer som et skjold på dine egne. Det styrker neglene. For meg er dette perfekt etter at jeg hadde akrylnegler i november! Endelig kan jeg få styrket mine egne negler, og ha naturlig lange igjen. Det blir som en vane på en måte, fler som kjenner seg igjen? Når man først er vant til lange negler er det så upraktisk med korte.

Forrige uke dro jeg inn til Beauty Medical Care i Tønsberg hvor flinke Cecilie ordnet neglene mine. En uke etterpå så ser fortsatt neglene like fine ut! Shellacen har ikke flasset av, og i tillegg har den holdt seg blank - Jeg er super fornøyd! Jeg gleder meg til å vise dere flere resulateter av shellacen ved senere anledninger ♥

For å se flere resultater av shellac, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her eller facebookside her. De har også en nettside med veldig utfyllende informasjon for oss som ikke er kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her. 

Ser dere forresten at vippene mine har blitt kortere? BMC har nå blitt min faste salong, og jeg har nå fjernet de andre vippene og lagt på nye - noe som førte til et mer naturlig resultat. Kommer et mer utdypende innlegg om det senere!


// sponset behandling
calgel - french manicureSom jeg nevnte i forrige innlegg så skulle jeg få prøve ut en neglbehandling som er ny hos Eiktoppen - hud & helse. Behandlingen heter Calgel, noe som sikkert noen er kjent med fra før. Det er en gel som formes etter neglen din, og herdes ved å få UV-stråler på seg. Gelen blir altså formet og støpt på etter hvordan dine negler er, noe som gjør at det vil få et relativt naturlig resultat. Lakken varer opptil 3-5uker, og du kan få den i den fargen du måtte ønske. Selv valgte jeg fransk manikyr med to diamanter ettersom jeg ønsket noe litt enkelt som passer til litt forskjellig. 

Behandlingen koster 920kr første gang, og tar rundt 1t 30m - 2t. Påfyll m/ reparering av knekk koster 680kr. Det går an å lese mer om priser HER
Lik Eiktoppen - hud & helse på facebook her, og gå inn på nettsiden dems her.  

Tips: Selv om du har bestemt deg for en farge eller stil når du er å støper neglene, kan du enda lakke neglene selv i ettertid i den fargen du måtte ønske - Så lenge du bruker blank/gjennomsiktig neglelakk som base. 
fordeler & ulemper: vippeextensions

Igjen er vippene fikset hos de dyktigste jentene jeg vet om! Jentene på Eiktoppen - hud og helse utfører alle mine behandlinger like flott hver gang ♥  Fikk endelig renset det ordentlig så alt av eldre vipper er blitt fjernet, og helt nye er blitt satt på! Denne gangen ser dere ordentlig hvordan 10-12mm vipper ser ut. På innlegget jeg har lagt ut litt tidligere har jeg hatt en blanding av 10-12 og 12-14mm pga jeg bestemte meg for å bytte til et hakk kortere. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vippene ser ut nå. Med lengden 10-12mm ser de mer naturlig ut, og de er lettere å stelle.


FORDELER

    ◊  Sparing av tid       ◊  Komfertabel sminkefri    ◊  Pent resultat - helt annen effekt enn mascara

ULEMPER

    ◊ Vedlikehold  ◊  Oljefrie kosmetikk- og ansiktsprodukter    ◊ Hensyn / påpasselig

Det har sine fordeler og ulemper med å ha vipper, men selv velger jeg å beholde de. Jeg har hatt vipper såpass lenge nå at jeg har blitt avhengig av det. Det forandrer jo litt. Jeg f.eks. sparer veldig mye tid på å ha det, når jeg før kunne bruke rundt 10-20min på bare øyensminken da jeg alltid brukte dipliner - noe jeg faktisk ikke lenger har bruk for. Har testet dipliner med vippeextensions, og for meg blir det bare i overkant for mye. Vippene markerer øyet veldig tydelig.

Noe annet som gjør meg positiv til vippeextensions er det at jeg føler meg mer komfertabel med å gå sminkefri. Dette var noe jeg aldri gjorde før om jeg skulle ut av huset, i hvert fall veldig sjelden. Er man som meg, og føler seg litt naken uten sminke er vippeextensions helt perfekt! Absolutt en liten selvtillitsboost

Ulempene ved vippeextensions gjaldt kun i starten for min del. Jeg slet med å få renset ansiktet og huden ordentlig - pga man må være litt påpasselig for at vippene skal holde seg så best som mulig. Jeg var vant til å skylde hele ansiktet i vann, inklusiv øynene. Da jeg fortsatte med denne rutinen etter å ha satt på vipper falt vippene lettere av. Det kan føles som et problem i starten, men nå som jeg har hatt vippeextensions så lenge så har jeg funnet andre løsninger. Jeg skylder ansiktet som vanlig, men unngår så klart å få noe på vippene, så bruker jeg heller q-tips til å rense godt rundt og innerst ved kanten på vippene. Da holder gjerne vippene mine seg i 3-4 uker.


Lik Eiktoppen - hud & helse på facebook og se bilde av andre resultater HER.
Eller klikk dere inn på nettsiden dems og les mer om de forskjellige behandlingene de utfører - HER.Idag har jeg forresten vært modell for noe nytt som snart lanseres hos Eiktoppen. 
Dere som har interesse for negldesign kommer helt klart til å digge det! Gleder meg til å vise dere resultatet ♥

// sponset behandling
vippefin hos eiktoppenNå har jeg hatt vippeextensions en god stund, og waw, alt er så mye lettere! Merket det spesielt i sommer, og nå som skolen har startet igjen. Jeg er en person som alltid stresser for å rekke noe, og da er det så behagelig å slippe mascaraen og eyelineren. Å sminke seg nå tar som regel bare 10min. Aah, er relieved!

Byttet nylig til en litt kortere lengde - har altså nå 10-12mm. Jentene på Eiktoppen er så flinke, er superfornøyd hver gang! Har aldri opplevd betennelse eller plager etter 7mnd med vippene. Har absolutt ikke noe negativt å si. De er veldig dyktige, for ikke å glemme kjempe koselige ♥ Prisen på vippeextensions er 1400kr (fullt sett) - dette varer noen uker før du fyller på igjen. Refillprisen er så klart billigere, og ligger på ca 500kr.

Trykk her for å komme til nettsiden dems - her kan du også se hvor det er å finne i Tønsberg.

For mange vil 1400kr bli dyrt og velger heller å gå for billigere salonger. Det mange ikke tenker på er hvilke konsekvenser det kan få. Det er ikke dermed sagt at billig vippe extensions er dårlig vippe extensions, men vær obs. Spør gjerne om å få se bilder og resultater etter tidligere behandlinger. Privatpersoner eller salonger som har billige priser er som oftest ikke noe å stole på, men alikevel burde du være kritisk til selv de med dyrere priser. Det er viktig at man velger en som er dyktig på dette slik at resultatet blir jevnt og fint, også for å være trygg på at personen ikke gjør noen feil. Er man ikke kritisk nok når det gjelder hvem som setter på vippe extensionet kan det ende med plager i eller ved øynene, betennelse og rødhet. Her har jeg ikke hatt noen problemer med Eiktoppen, jeg er superfornøyd med alle behandlingene!

// sponset behandling
vippeextensions - vedlikehold

Som fast bruker av vippeextensions følger også stell og pleie av dem. I tidligere innlegg har jeg informert dere om hva man burde være obs på og hvem man går til når man har bestemt seg for å sette på vippeextensions. Mens i dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om aftercare, med andre ord vedlikehold, for deg som har vippeextensions. Det er ikke like enkelt med vippeextensions, i hvert fall ikke de første dagene eller ukene. Tenkte enkelt og greit å bare lage en liste på viktige ting man må passe på for deg som har vippeextensions. Jeg skal prøve å få med det viktigste, men er det noe annet du lurer på som jeg ikke har svart på her er det bare å spørre. Annen info om vippeextensions og priser kan du finne her

1. UNNGÅ OLJEBASERTE PRODUKTER Du m-å unngå produkter som inneholder olje, noe de fleste produktene inneholder. Om du ønsker å bruke mascara - selv om det egentlig ikke vil være nødvendig, må du skaffe deg en vannbasert mascara. Det gjelder også for annen sminke, særlig det du bruker rundt øynene. Vil du f.eks. bruke dipliner sånn som meg, må den være vannbasert, ikke oljebasert. Grunnen til dette er at oljen vil gjøre at limet som holder vippene på plass vil gå opp. Her må du også passe på at du unngår å få hårprodukter ned i øynene når du dusjer, som f.eks. balsam da den som regel er oljebasert. Unngå alt av oljebaserte produktert - limet løsner og vippene vil falle av. 

2. UNNGÅ FUKT OG VANN DET FØRSTE DØGNET Etter at du har satt på vipper er det viktig at du ikke får noe fuktighet på dem det første døgnet. Dersom du er vant til å skyld ansiktet med vann, eller tilføre annen fuktighet i ansiktet må du passe på at du ikke får noe i øynene eller på vippene. Dette gjelder også damp, badstue eller lignende. De andre dagene kan du forsette som normalt. Vippene kan skyldes i vann, og det er inget problem å bade med dem i saltvann.

3. UNNGÅ BRUK AV VIPPETANG Dette er vel egentlig ganske åpenbart. Aldri bruk vippetang på vippeextensions, det vil knuse silkefibrene og vippene vil bli ødelagte. Det vil heller ikke være nødvendig da vippene har den perfekte "bøyen" fra før av. 

4. VIPPENE SKAL FYLLES & FJERNES AV PROFESJONELLE Det er litt som jeg har skrivd om tidligere. Det er superviktig at man er kresen når man skal bestemme seg for hvem som setter på vipper. Prisen bør ikke nødvendigvis ha noe å si, selv om jeg i mitt tilfelle ville følt meg tryggere på noen med hakket dyrere pris. Still mange spørsmål og spør om å få se resultater fra tidligere behandlinger. Det er viktig at personen er dyktig slik at personen ikke gjøre noen feil, og at resultatet blir jevnt og fint. I verstefall kan konsekvensene ende med betennelse og sår. Mer om dette finner du her. 

5. UNNGÅ Å KLØ DEG I ØYNENE OG VÆR TÅLMODIG VED RENSING Når du skal fjerne sminken du bruker rundt øynene er det viktig at du er varsom og bruker litt ekstra tid. Her kan det være en fordel å bruke Q-tips. I mitt tilfelle synes jeg det er svært vanskelig å fjerne sminken med våtservietter/sminkefjerner da servietten har lett for å sette seg fast i vippene. Til å rense kanten av øyet der hvor vippene er bruker jeg alltid Q-tips. Først vasker jeg alltid ansiktet forsiktig med en klut, også øverst på øyelukket, deretter fukter jeg Q-tipsen og ruller den forsiktig i kanten ved vippene. Får du ikke fjernet sminken ordentlig kan det føre til betennelse. OM du velger å bruke en klut til å dra over øyet så ikke skrubb. Vær litt varsom, limet og vippene er ikke lagd for å tåle alt - noe forsåvidt ikke dine egne heller er. 

SMINKE & ANSIKTS PRODUKTER

Man kan bruk sminke og kosmetikk som normalt - dog uten olje! Men det anbefales å bruke produkter som er tilpasset for vippeextensions. Hos Eiktoppen kan du få kjøpt mascara, eyeliner, serum, fiberklut eller makeupremover. De selges enten i pakker eller separat, og er produkter fra Lash Perfect og Select Lash. Mascaraen og sminkefjerneren er vannbasert, og koster 249,- per. Eyeliner koster 199kr, og fiberklut koster 159kr.

Serumet er noe jeg vil anbefale ekstra. Jeg bruker det ikke selv så jeg kan ikke uttale meg noe særlig om det, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en pakke nå da jeg har lest litt mer om det. Serumet kan brukes så ofte som ønsket, da det forsterker limet og herdningsprosessen. Det fukter og tilfører vitaminer og mineraler dine egne vipper trenger - dermed slipper du også pause fra vippeextensions (som vanligvis varer 1-2 måneder). Serumet gir også en glans og gjør det lettere å holde extensionene på plass. Prisen for dette er 289kr.

Du kan også velge å kjøpe produktene i pakker. De har en pakke som heter Basic Kit som inneholder mascara, serum og makeupremover - prisen for denne er 529kr. Du kan få alle produktene hvis du velger pakken Glam Kit som inneholder mascara, serum, eyeliner, fiberklut og makeupremover - prisen for denne er 629kr. Lux Kit inneholder mascara, fiberklut, serum og makeupremover, og koster  599kr. 

// sponset behandling
20% på vippe extensions hos eiktoppen

Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg hatt vippe extensions en stund, og for noen uker siden var jeg for å sette på nye. Det er så utrolig deilig å bare kunne stå opp om morningene så og si ferdig sminket, eller å slippe å ta av øyesminke om kveldene. På bildene bruker jeg min faste sminke, men ikke noe øyesminke. Null mascara, dipliner eller øyeskygge. Superfornøyd med vippene, er blitt heeelt avhengig ♥

* Denne gangen har jeg en gladnyhet til leserene mine fra Tønsberg/Vestfold, eller for de som bare er på besøk her. Har dere et ønske om å sette på vippeextensions kan dere nå få det 20% billigere ved å oppgi "julieviktoria" når dere skal betale. Det betyr at istede for at det koster 1400kr, vil det koste 1120kr. Dette varer helt frem til 1. juni, og gjelder kun for påsetting av vippe extensions. *

Trykk her for å komme til nettsiden dems - her kan du også se hvor det er å finne i Tønsberg.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har fullt sett med lengden 12-14mm som er den mest normale, noe som koster 1400kr vanligvis. Det tar som regel 1-2 timer første gangen man setter på vipper, men for meg tok det knapt 1 time. Når man først har startet med vippe extensions er det mest sannsynelig noe man vil fortsette med, i hvertfall i mitt tilfelle. Prisen for påfyll er på 400-550kr, alt ut ifra om du ønsker nytt påfyll etter to, tre eller fire uker - og hvor lang tid behandlingen vil ta. Etter min mening er dette veldig gode priser iforhold til mange andre klinikker som har vippe extensions-behandlinger, hvor prisen kan ligge på rundt f.eks 2000kr for første gang og 800kr for påfyll. Dere kan finne mere info om vippe extensions hos Eiktoppen her.

For mange vil 1400kr bli dyrt og velger heller å gå for billigere salonger.Det mange ikke tenker på er hvilke konsekvenser det kan få. Det er ikke dermed sagt at billig vippe extensions er dårlig vippe extensions, men vær obs. Spør gjerne om å få se bilder og resultater etter tidligere behandlinger. Privatpersoner eller salonger som har billige priser er som oftest ikke noe å stole på, men alikevel burde du være kritisk til selv de med dyrere priser. Det er viktig at man velger en som er dyktig på dette slik at resultatet blir jevnt og fint, også for å være trygg på at personen ikke gjør noen feil. Er man ikke kritisk nok når det gjelder hvem som setter på vippe extensionet kan det ende med plager i eller ved øynene, betennelse og rødhet. Her har jeg ikke hatt noen problemer med Eiktoppen, jeg er superfornøyd med alle behandlingene!

Image and video hosting by TinyPic

// sponset behandling
lash extensions - eiktoppen hud & helse

Image and video hosting by TinyPic

På tirsdag var jeg hos Eiktoppen - hud & helse for å bli påsatt lange, fine øyevipper. Jeg har hatt de på i over to døgn nå, og jeg er utrolig fornøyd med dem! Det har vært så utrolig deilig å våkne disse morningene og være så og si ferdig sminket og klar for skole. Absolutt å anbefale! På bildene med vippeextension er jeg så og si helt sminkefri, det eneste jeg har på er litt øyenbrynsfarge.

Jeg fikk påsatt fullt sett med lengden 12-14mm som er de lengste øyevippene du får hos Eiktoppen, noe som koster 1400kr. Vanligvis tar det 1-2 timer, men for meg tok det knapt 1 time. Når man først har startet med vippeextensions er det mest sannsynelig noe man vil fortsette med, i hvertfall i mitt tilfelle. Prisen for påfyll er på 400-550kr, alt ut ifra om du ønsker nytt påfyll etter to, tre eller fire uker - og hvor lang tid behandlingen vil ta. Etter min mening er dette veldig gode priser iforhold til mange andre klinikker som har vippeextensions-behandlinger, hvor prisen kan ligge på rundt f.eks 2000kr for første gang og 800kr for påfyll. Dere kan finne mere info om vippeextensions hos Eiktoppen her

Image and video hosting by TinyPic

Eiktoppen - hud & helse er en av Tønsbergs skjønnhets/spa-klinikker med hyggelige ansatte som har god erfaring i det dem gjør. Ikke bare setter de på vippeextensions, de har et bredt utvalg av forskjellig behandlinger! Blant annet legger de negler, de har ansikts- og kroppsbehandlinger, brynextensions og mye mer! På facebooksiden dems kan du se før og etter bilder av andre resultater, også holde deg oppdatert på nyheter. Det hender at de også trenger personer til å være modeller for en behandling, med andre ord så kan du få en behandling gratis - følg dem på facebook her, eller trykk her for å komme til hjemmesiden dems.

Image and video hosting by TinyPic

Har dere flere spørmsål angående vippeextensions så er det bare å spørre! Jeg kan godt lage et litt mer utdypende innlegg senere.

// sponset behandling

Design laget av Julie Viktoria
hits