Julie Viktoria - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


have2have

Trykk på kollasjen for å se hvor produktene er fra.

Dette er vel det jeg ønsker meg aller mest for tiden, og som jeg antakeligvis kommer til å ønske meg i en lang tid til. Jeg er helt forelsket i Michael Kors vesken ihvertfall. Nå er det bare 67 dager til jeg skal til USA da. Kanskje MK vesken blir med meg hjem da, med mindre jeg har noe annet som står høyere på ønskelisten innen den tid, haha! Ellers skal jeg til Tyskland med en venninne på tirsdag i høstferien, da skal jeg helt klart oppdatere sminkevesken!  Hva er høyest på din ønskeliste for tiden?
favorites from sheinside

Fra venstre ovenfor - 1. her 2. her 3. her. Salget er enda ikke slutt, og Sheinside har flere gode tilbud på produkter! Trykk her eller på produktene for å komme til salget ♥ Kåper får jeg aldri nok av! Begynner å bli utrolig lei av de få kåpene jeg har.. Skulle ønske jeg hadde en hel haug å velge imellom nå som det plutselig er blitt så forferdelig kaldt også. Selv venter jeg nå på produktet helt til høyre, den grå kåpen; gleder meg til å motta den! Noe jeg ser utrolig frem til er våren, eller bare det at snøen skal forsvinne og temperaturen blir mildere. Det er såå mye enklere å kle seg da! Fra venstre nedenunder - 1. her 2. her 3. her

f. v. 1. her 2. her 3. her
my wishlist for christmas

Tenk at det kun er litt over en måned igjen til jul?! Nå er det bare å glede seg, dere! Dette halvåret har gått utrolig fort! I og med at det nærmer seg jul har jeg begynt å få litt forespørsler på om jeg kan begynne å lage innlegg om julegavetips og hva som står på min ønskeliste igjen. Det kan jeg så klart! Jeg har alltid et eller annet på ønskelisten og det tok meg absolutt ikke lang tid å sette sammen ting jeg gjerne ville hatt, haha! Jeg har spesielt sett på Jeffrey Campbell bootsene lenge, de er så fine! Blir det ikke en julegave så blir det nok noe jeg kommer til å kjøpe selv i nærmeste fremtid. Men er det en ting jeg absolutt ønsker meg til jul, så er det et nytt kamerahus. Mitt nåværende er Nikon D3100, og ettersom kunnskapene mine til foto har utviklet seg ytterligere merker jeg selv at jeg absolutt trenger et kamera med bedre bildekvalitet, flere instillinger og muligheter. Foreløpig ønsker jeg meg Nikon D5200 eller D5300, men må se litt mer på det. Noen anbefalninger?


Trykk på bildet eller her for å få en oversikt over hvor produktene ovenfra er fra. 

Noe jeg og synes kan være kjekt å få til jul er ting jeg ønsker meg til rommet mitt - noe som i mitt tilfelle er absolutt nødvendig ettersom jeg holder på å pusse det opp. Jeg har også fått mere plass i overetasjen, og da har det blitt til at jeg har litt å bytte ut litt møbler og sånt der også. Når det kommer til interiør så ønsker jeg meg beige og lyse ting med enkelte detaljer i rosa, spesielt lyserosa roser. Det er så fint! I tillegg er jeg også helt obsessed av glasslamper og lysekroner, noe som jeg også trenger. Aah.. Så mye fint! Hva ønsker du deg til jul? Finner du noe av det samme her?

Trykk på bildet eller her for å få en oversikt over hvor produktene ovenfra er fra. 
wishlist from Sheinside

Alle har vel sett de flotte plaggene fra Sheinside på toppbloggerenes antrekksbilder og slikt? Er det en nettbutikk jeg absolutt foretrekker fremfor alle andre så er det Sheinside.com. De har så vanvittig mye fint, og alt til en billig penge. Det meste koster under 200kr, bare enkelte plagg koster litt mer, men som regel under 250kr. Et godt eksempel er f.eks. skinnjakken til 350kr. Hvor billig?! Den er jo nesten helt lik de du får til 1000-3000kr i butikken i byen. Jeg er fortsatt litt usikker, men jeg har veldig lyst til å bestille meg en av dem!

Selv har jeg ikke handlet herfra enda, men jeg har funnet meg litt av hvert jeg absolutt kunne tenkt å bestille! Er det noe jeg synes Sheinside er ekstremt gode på så er det hverdagslige it-plagg & formelle klær. Jeg er helt forelsket i kjolene og skjørtene! Og jeg digger at prisene holder seg rundt 200-lappen! Jeg anbefaler alle å ta seg en tur innom Sheinside nå. De har fått inn ufattelige mye fint! Trykk enten her eller på plaggene for å komme til Sheinside.com. 
on my wishlist from TrendsalesSko fra Acne her - Jakke fra Acne her - Mobildeksel fra Liebeskind her - MK veske her - MK lommebok her - Hermés armebånd her - Nars neglelakk her - Raybans her

Jeg eeelsker å sitte og bla gjennom annonser på Trendsales. Det er litt som Ebay, man kan finne så mye fint til en veldig god og rimelig pris! Fordi som er litt usikre på hvordan Trendsales fungerer eller hva det er, så er det en nettside hvor man kan enten selge, kjøpe eller bytte klær, tilbehør, sko, interiør etc. innenfor Skandinavia! Her finner du både brukt og ubrukt ting til enten en billig eller litt dyrere pris. 

Selv har jeg vært ganske så dårlig på å benytte meg av Trendsales, men jeg skal prøve å bli bedre på det! Problemet er bare at så fort jeg får litt penger så bruker jeg det opp på noe jeg finner i butikker her hjemme. Men det er vel egentlig bedre å kunne kjøpe seg litt merkevarer til en billigere pris, selv om man må vente litt på det!

Jeg anbefaler egentlig alle som interesserer seg for mote & skjønnhet å bli medlem her, jeg lover at dere vil finne noe interessant! Ønsker du å bli medlem av Trendsales kan du gjøre det her. Det betyr altså at du kan legge ut annonser av klær du selv vil selge, også kan du kjøpe eller bytte med andre medlemmer. 
på ønskelista nåDet er sååå mye jeg ønsker meg! Spesielt har jeg så ufattelig lyst på to nye fine vår-jakker som jeg kan bruke nå som det blir litt varmere, spesielt en fin bomberjakke eller en av de altfor fine jakkene de har på Zara nå! I tillegg så ønsker jeg meg en macrolinse fordi alle vet jo hvor utrolig fine bildene blir med de, men er det noen som har noe erfaring med det og vet hvilken som er best av 1.4 og 1.8? 
on my wishlist from nastygal
give me this


Paljett vesken øverst er ikke fra nastygal.com.
january wishlist

Ååhh, elsker elsker alt! Sitter å drømmer meg bort så mye når jeg setter sammen sånt. Mye av det som er her er så klart noe jeg kommer til å ønske meg over lengre tid, får jeg bare meg en jobb nå så skal jeg lage en spareplan også. Disse tingene skal bli mine! Haha :)
wish list for christmas

Ble litt rotete innlegg, men håper det fungerer forde.

1. MARC BY MARC JACOBS KLOKKE
                                                                 2. MULBERRY WALLET  
Har ønsket meg det sååå lenge!! Den er så fin! Hvor stas hadde det ikke           Trenger en ny lommebok nå, og Mulberry-lommeboken er perfekt!
vært å ha denne lekkerbisken? Åååh, elsker den                                                


Bildene er linket. 

3.  NYTT OBJEKTIV OG KAMERASTATIV 
Er litt usikker på hvilket objektiv jeg ønsker meg, forstår ikke helt hvilke objektiver som funker til kameraet mitt. Nå har jeg Nikon D3100 m/18-55mm, men etter å ha lest noen anbefalninger ogsånn har jeg veldig lyst på m/18-105mm. Men om det er noen som vet mer om dette enn meg og har noe annet å anbefale som ikke er så alt for dyrt, så skrik ut! Hadde jeg hatt dette så hadde bildene vært så mye bedre!

4. KLÆR, KJOLER OG SMYKKER ETC. 
Dette får jeg aldri nok av, det eneste jeg mangler er plass til det, men det får jeg nok ordnet på en måte, haha :) 


Alt fra Zara.

                                                                                                                                            6. MACBOOK CASE
5. LULU'S BEAUTY BAG                                                                                              Trenger virkelig det med tanke på at jeg allerede har klart å få 
Synes de er såå fine, spesielt den grå eller beige, og jeg trenger helt                 en bulk bak på macen. Ønsker meg et i enten en fin rosa farge elle 
klart en ny sminkeveske nå!                                                                                           gjennomsikitig med svaler i hjørnet på.


Unnskyld for dårlig bildekvaltitet. Bildene er linket.
Ønsker meg litt smått til selvfølgelig, men disse er det jeg ønsker meg mest :-)
Hva ønsker du deg til jul? 
my favorite dressesElsker disse kjolene, skulle gjerne hatt alle! Trenger virkelig noen nye nå med tanke på at det ikke er så alt for lenge til jul eller nyttårsaften nå også! Alle kjoler fra Topshop bortsett fra denne svarte ↑↑↑ peplum-kjolen som er fra nelly.com, den kan du finne HER. På grunn av at linking til ting til topshop i innlegg ikke funker så er det bare å spørre meg om linkene til kjolene, så svarer jeg i kommentarfeltet/melding istede :) Hvilken kjole likte du best? Hvor handler du mest kjoler?

Titt innom DETTE innlegget forresten hvor du kan vinne ipod og goodiebag!
nelly favoritterLink til plaggene i bildene.

Blir aldri, aldri lei av strikkede gensere og jakker, og skulle ønske jeg hadde så mye mer av det i garderoben. Det passer til alt liksom, samtidig så er det både komfertabelt og kjempe fint. Satt sammen noen av favorittene fra Nelly.com istad, likte selv nummer 2 og 4 best. Hvilke likte du best? Hva har du gjort idag?
wish list of septemberDet nærmer seg høst nå og jeg trenger absolutt nye, varme klær, og enkelt annet stæsj. Har egentlig hatt lyst på Mulberry-skjerf veldig lenge, men ettersom det er så mange andre som har det nå, og Acne er litt nyere så vil jeg mye heller ha det! Trenger også en ny skoleveske å  da syntes jeg den på bildet, fra Michael Kors, var veldig fin. Kan heller ikke få nok av varme gensere! Har så veldig lyst på alt! Er jo ikke så alt for lenge til jul da, syntes igrunn det har gått veldig fort. Men jeg tipper at èn eller flere av disse tingene vil komme på ønskelisten til jul! Hva ønsker du deg? Hva likte du best/minst?
knitted favorites
Øverst fra venstre HER // HER // HER Nederst fra venstre HER // HER // HER 

Har forelsket meg så i disse strikkede genserene, de ser så deilige ut! Er så glad i å bruke store strikkede gensere. Man trenger liksom bare litt ting til f.eks. et smykke for at det skal se bra ut, syntes jeg i hvert fall. Syntes den første, øverst til venstre var super fin selv om den ser litt liten ut på dette bildet så ser den mye bedre ut på modellen, og den i midten nederst ser kjempe deilig og fin ut. Har bestemt meg for at jeg i hvert fall skal kjøpe meg en av de. Legg merke til at to av prisene er svenskpris, noe som igrunn er en fordel muligens. Likte du en av genserene? Er du selv glad i strikkede gensere?
wish list of august
Jeg elsker A-L-T, spesielt boyfriend buksene! Sååå fine. Noe du liker spesielt godt/ikke liker?
wish list of july
Jeg ELSKER alt!! Skulle ønske jeg hadde ubegrenset med penger.. Hvor deilig hadde ikke det vært? De sier lykke ikke kan kjøpes med penger, men fack det! Hadde jeg hatt det her og mer, så hadde jeg vært i lykkerus hele tiden!

Design laget av Julie Viktoria
hits